Το γούστο σου και οι επιθυμίες σου σχετικά με τσάντες, ρούχα και παπούτσια μπορεί να μη συμβαδίζουν με την τσέπη σου. Μπορεί να χαζεύεις για ώρες περιοδικά και websites με αξεσουάρ, φορέματα και φούστες, να τα βάζεις αποφασιστικά στην wishlist αλλά να μη σε παίρνει να κάνεις το ένα βήμα παραπάνω και να τα αγοράσεις.

Και μένα μ' αρέσει να γεμίζω τις wishlists στα διάφορα online μαγαζιά που χαζεύω, να προσθέτω όλο κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα στο καλάθι μου, ακόμη κι αν ξέρω από την αρχή ότι δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα από αυτά. Ξεχνιέσαι όμως και λιγάκι παρηγορείς τον εαυτό σου, στο τέλος αρχίζεις και το πιστεύεις ότι όλα αυτά θα γίνουν δικά σου και μετά ξανακοιτώντας τα, αναρωτιέσαι '' μωρέ αυτό τι το ήθελα;''.

Κάντο κι εσύ, να το κάνω κι εγώ, να το κάνουν και όλες. Κάπως έτσι, όλες κάνουμε ηλεκτρονικά, ιδεατά και φανταστικά ψώνια. Δεν είναι τρέλα, είναι το καινούριο ''κοιτάω τις βιτρίνες αλλά δεν ψωνίζω'' στην ηλεκτρονική του μορφή. Ειδικά για κάποια υπερβολικά φορέματα με πούλιες, χρώματα και στρας, που ξέρεις ότι ακόμη και τα χρήματα να είχες, το πιο πιθανό είναι να μην είχες την κατάλληλη περίσταση για να τα φορέσεις. 

Εξάλλου, μια τσάντα που κοστίζει αρκετά ευρώ, δε σημαίνει ότι είναι πιο καλή ή κρατάει με μεγαλύτερη σιγουριά τα πράγματα σου. Το ίδιο θα κάνει και μια πολύ πιο φτηνή αλλά παρόμοια μ' αυτή που σου γυάλισε. Ένα πράγμα σκέψου μόνο, αν έχεις στυλ και ξέρεις να ντύνεσαι, αυτό θα φανεί και στο μικρό μπάτζετ!

Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, αν αγαπάς τη μόδα αυτό μπορεί να φανεί και στο μπλουζάκι προσφορά της προσφοράς σε χιλιοστή πτώση τιμών. Δε θα κάνει το ακριβό ρούχο το ντύσιμο σου, εσύ θα το κάνεις με τις επιλογές σου κι ας είναι και πιο φτηνές!

ΥOLO!