Το πρώτο και μεγαλύτερο λάθος, που είναι πολύ πιθανό να κάνεις, είναι να μην αγαπάς το στήθος σου άσχετα με το μέγεθος του. Η αλήθεια είναι πως δεν σε βοηθάει και η αγορά. Πας να πάρεις σουτιέν και όλα τους έχουν ενίσχυση. Όσο πιο μικρό το νούμερο, τόσο μεγαλύτερο το μαξιλαράκι. Κάνε την διαφορά και μην το βάλεις. Αν θες να ξέρεις οι γυναίκες με μικρό στήθος έχουν το πλεονέκτημα, αφού μπορούν να επιλέξουν από μια μεγαλύτερη ποικιλία διαφορετικών στυλ στα ρούχα.

1.Δείξε περισσότερο δέρμα

Όχι, δεν λέμε μόνο για το ντεκολτέ. Από την στιγμή που δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο για υποστήριξη, τιράντες, φαρδιά φόρμα στο σουτιέν, το να φορέσεις εξώπλατα σου είναι ευκολότερο και ωραιότερο.

2.Τόνισε την μέση σου

Μπορείς να δημιουργήσεις μια φανταστική σιλουέτα φορώντας ρούχα που τονίζουν την μέση σου. Δεν χρειάζεται να πιεστείς, απλώς πρόσεχε να έχει σωστή εφαρμογή και «κοψίματα».

3.Φόρα «κλειστές» μπλούζες

Σε παίρνει να το κάνεις χωρίς να πάθεις ασφυξία και έχεις παραδείγματα, μερικές από τις πιο στιλάτες γυναίκες της ιστορίας… όπως η Jackie O. Ένα τοπ ή φόρεμα με κλειστό λαιμό, θα τραβήξει την προσοχή στο πρόσωπο σου.

4.Αλλά μην ξεχάσεις τις «ανοιχτές»

Δείχνει σέξι χωρίς να γίνεται πρόστυχο. Έχεις την δυνατότητα να φορέσεις ντεκολτέ μέχρι… τον αφαλό – κυριολεκτικά- χωρίς να φοβάσαι να κουνηθείς και πάλι να δείχνει υπέροχο. Προτίμησε το σε βραδινά και κάπως πιο επίσημα φορέματα αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις και σε πουκάμισα – λίγο πιο ξεκούμπωτα.

5.Βάλε χρώμα

Τα χρώματα στα ρούχα κάνουν διαφορά. Αν έχεις φαρδύ κάτω μέρος και θες να εξισορροπήσεις την κατάσταση, βάλε έντονα, χτυπητά χρώματα στο πάνω μέρος και πιο σκούρα από την μέση και κάτω.

6.Βάλε πιο φαρδιές ζώνες

Τόνισε τον κορμό σου φορώντας «στενές», φαρδιές ζώνες. Μην σε ξεγελούν, μπορούν να φορεθούν σε κάθε σωματότυπο και στυλ, ανάλογα την ζώνη. Δίνουν έναν κάπως δυναμικό αέρα, και πάνε γάντι με τα κιμονό σου.

7.Αξεσουάρ

Λεπτομέρειες όπως πιέτες, λουλούδια, φουλάρια, κολιέ… φύκια και μεταξωτές κορδέλες, δεν δείχνουν παράταιρα και υπερβολικά πάνω στην μπλούζα ή στο τζάκετ σου γιατί έχεις το περιθώριο να φορτωθείς λιγάκι, αν θες.

8.Δοκίμασε τις διαφάνειες

Δεν είπαμε να βγεις γυμνή στους δρόμους και να τα δείξεις όλα, αλλά έχεις την δυνατότητα να βάλεις λεπτομέρειες και σχέδια με διαφάνειες στα ρούχα σου χωρίς να ανησυχείς με τι σουτιέν θα το ταιριάξεις για να μην μοιάζει «δεύτερο».

9.Τράβα τα βλέμματα στα χέρια και τους ώμους σου

Οι ώμοι είναι ένα πολύ σέξι σημείο αλλά όταν στηρίζουν τιράντες που πιέζουν το δέρμα λόγω βάρους, στο στήθος, χάνεται όλη η ουσία. Δείξε τους ώμους και τα χέρια σου, βάλε μπλουζάκια «παρτά» σε αυτά τα σημεία αλλά μην ξεχνάς το αντηλιακό σου!

10.Βάλε ελεύθερα φαρδιά παντελόνια

Και μπλούζες και φορέματα. Μπορείς να φορέσεις ότι θες, όσο φαρδύ και αεράτο και να είναι, χωρίς να μοιάζεις με «τέντα». Σε σένα δείχνουν να έχουν κίνηση και δεν σε κάνουν να φαίνεσαι 5 κιλά πάνω.