Το κιμονό αποτελεί σίγουρα ένα βασικό κομμάτι της ντουλάπας μας γι' αυτή τη σεζόν. Ευκολοφόρετο, αέρινο και λεπτό ύφασμα που το κάνει το απόλυτο must-have για το καλοκαίρι, casual αλλά και formal - ανάλογα με το συνδυασμό, κολακευτικό για κάθε είδος σωματότυπου, εμφανίστηκε φέτος σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Πως να το συνδυάσεις; Σου δίνω 13 ιδέες για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

1. Φούστα & crop top. Ανάλογα με το χρώμα της φούστας μπορείς να επιλέξεις είτε ένα χρωματικά παρόμοιο κιμονό ή κάτι σε ουδέτερους τόνους. Ο συνδυασμός denim φούστας με εμπριμέ κιμονό είναι ένα καλό παράδειγμα!

2. Μονόχρωμο φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα για ένα casual αλλά και chic look. Ιδανικό για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

3. Βeachwear, ιδανικό για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Αποστολή σου τώρα είναι να βρεις και το ασορτί μαγιό!

4. Παντελόνι σε έντονους τόνους για ένα boho look. Αν υπάρχει χρωματικός συνδυασμός κιμονό με παντελόνι, τότε πέτυχες το τέλειο outfit. Tip: Προτίμησε μονόχρωμο top σε λευκό ή μαύρο.

5. Τζιν σορτσάκι & μονόχρωμο top. Ένα απλό ντύσιμο, αλλά ταυτόχρονα μοδάτο και κολακευτικό. Ιδανικά συνδυάζεται με μεγάλα αξεσουάρ για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

6. Μαύρο σύνολο. Με το κιμονό κάπως έτσι ''σπάει'' η μονοχρωμία, αρκεί να μη βάλεις μονόχρωμο κιμονό. Σ' αυτή την περίπωση ή εμπριμέ ή τίποτα!

7. ή λευκό σύνολο. Μια από τα ίδια. Εξάλλου, πόσο μονότονο θα ήταν το ντύσιμο αν συνδυαζόταν με λευκό κιμονό;

8. Τζιν και T-shirt με στάμπα ή γράμματα. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία είτε με κάποιο κιμονό ίδιου χρώματος με τα χρώματα της στάμπας.

9. Τζιν σορτσάκι και τακούνια - με μακρύ κιμονό για να μη γίνεται υπερβολικό. Τι εννοείς εσένα σου αρέσει το σορτσάκι με τακούνια;

10. Στενό μονόχρωμο φόρεμα & φλοράλ κιμονό. Νομίζω αυτή είναι η αγαπημένη μου επιλογή! Απλό και ξεχωριστό!

11. Maxi φόρεμα & μακρύ κιμονό για ένα boho look. Μια επιλογή είναι και αυτή, αλλά αν δεν τα ταιριάξεις προσεκτικά, το μακρύ φόρεμα και το μακρύ κιμονό μπορεί να πέφτουν κάπως μονότονα.

12. Σορτσάκι & κιμονό που δένει στη μέση. Αν προτιμάς τα ανοιχτά και άερινα, δεν έχεις κι άδικο.

13. Crop top & ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι. Μια μοδάτη αντιφατική επιλογή που από τη μία είναι αποκαλυπτική κι από την άλλη ''καλύπτει'' κι αρκετά. Ό,τι πρέπει για τις διακοπές σου!

Φωτογραφίες