Μπορείς επιτέλους να φοράς όλα σου τα κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια και έχεις την άδεια των ειδικών της μόδας. Δε θα γίνεις δακτυλοδεικτούμενη, ούτε θα χάσεις από στυλ ... ίσα ίσα που θα είσαι πιο μοδάτη από ποτέ! Το θέμα είναι να τα φοράς σωστά και να τα αναδείξεις! Τι μπορείς να κάνεις;

1. Συνδύασε βαριά κοσμήματα με πιο λεπτά και διακριτικά. Αν φορέσεις ένα καλό κόσμημα με μερικά πιο απλά και λεπτά, κάπως εξισορροπείς την επισημότητα της κατάστασης. Μην κρατάς πλέον κοσμήματα για ''ξεχωριστές περιστάσεις'', ξεκίνα να τα φοράς, it's now or never.

2. Επίλεξε κοσμήματα του ίδιου στυλ, ώστε να σπάσεις τη μονοτονία στο ντύσιμό σου. Αν το μπλουζάκι σου είναι ροζ, καιρός να βάλεις όλα τα κοσμήματα σου στο χρώμα του χρυσού. Αν είναι μπλέ, μπορείς να το συνδυάσεις με εκείνα τα σκουρόχρωμα που έχεις και δε φοράς ποτέ.

3. Δε χρειάζεται να έχουν ίση απόσταση μεταξύ τους. Άφησέ τα να πέσουν ανέμελα όπου να ναι! Έτσι και αλλιώς, ένα εκατοστό πάνω, δύο εκατοστά κάτω, δεν κάνει μεγάλη διαφορά.

4. Όσο για τα βραχιόλια, αν επιλέξεις αυτά που δένουν στο χέρι και δεν πέφτουν, τότε θα μπορείς να ρυθμίσεις μέχρι που θα φτάνουν - να μην είμαστε και υπερβολικές.

5. Δε χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα σε βραχιόλια και κολιέ - φόρα κι από τα δυο! Αρκεί να είναι το ίδιο στυλ, χρυσά στο λαιμό, τότε χρυσά και στα χέρια. Ασημένια στο λαιμό, τότε μην αφήσεις τα χέρια παραπονεμένα.

6. Στα δαχτυλίδια, μια αναρχία επιτρέπεται. Διάλεξε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και σχήματα, ιδανικά ένα για κάθε δάχτυλο. Αν σου φαίνεται υπερβολή, αν επιλέξεις μεγάλα δαχτυλίδια, μην βάλεις πάνω απο 4.