Δεν είναι δύσκολο να δείχνεις πάντα κομψή και μες στη μόδα, αρκεί να θυμάσαι μερικά βασικά βήματα:

1. Προτίμησε διαχρονικά trends

Άσε για τις bloggers τις τάσεις που βλέπεις στα catwalks και κρατάνε το πολύ μία σεζόν και επένδυσε σε πιο all time classic αξίες. Ή τουλάχιστον, αν θέλεις να τις υιοθετήσεις, ψάξε για την πιο οικονομική βερσιόν τους.

2. Βρες το look που σου ταιριάζει

Εμπνεύσου από τις τάσεις αλλά βρες ένα στοιχείο απ’ όλα και κάντο δικό σου. Πχ, είναι δύσκολο να υποστηρίξεις ένα total κίτρινο/πράσινο/ροζ σύνολο, μπορείς όμως να ενσωματώσεις το χρώμα στο looks σου φορώντας το σε λεπτομέρειες, όπως μια τσάντα ή ένα φουλάρι. Και χωρίς να σε κράξουν.

3. Απόφυγε το «απ’ την κορφή ως τα νύχια»

Δε χρειάζεται να φοράς ένα brand από πάνω μέχρι κάτω. Δεν υπάρχει κάτι που να φωνάζει «fashion victim» περισσότερο απ’ αυτό.

4. Στα μέτρα σου

Το σωστό tailoring, το να εφαρμόζουν δηλαδή καλά τα ρούχα στο σώμα, είναι το Α και το Ω για να δείχνεις πάντα chic. Άσε τα πολύ στενά/ φαρδιά και βρες ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα και σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

5. Μακριά από τα εμφανή labels

Μπορεί τη δεκαετία του ’90 (αν την πρόλαβες) να ήταν ό,τι πιο trendy, τα πολλά logos όμως πλέον αποτελούν ένδειξη κακογουστιάς.

 

+1 Hey, big spender

Το να ξοδεύεις μια περιουσία για να δείχνεις μοδάτη, μόνο στυλ δεν αποπνέει. Η πραγματική αισθητική φαίνεται όταν ακόμα και με χαμηλό budget μπορείς να κάνεις ωραίους και σωστούς συνδυασμούς. Αγάπησε το mix n match και μη σε πιάνει άγχος να φαίνεται ότι ξοδεύεις εκατοντάδες ευρώ για τα ρούχα σου.