Επικοινωνιολόγους, αισθητικούς, μηχανολόγους μηχανικούς και άλλες ειδικότητες αναζητούν εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό για πρακτική άσκηση. Άσε τις πασχαλινές διακοπές λοιπόν και δες εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια θέση!

Ελλάδα

-Το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο Castello Boutique Resort & Spa στο Σίσσι Λασιθίου Κρήτης, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, αναζητεί για τη σεζόν Μάιος – Οκτώβριος 2015 αισθητικό-θεραπευτή/τρια spa για πρακτική άσκηση.
Απαραίτητα Προσόντα:
-Τελειόφοιτος/η Σχολής - ΙΕΚ Αισθητικής με δικαίωμα πρακτικής άσκησης  
-Γνώση της Αγγλικής γλώσσας 
-Ομαδικό πνεύμα εργασίας
-Ευχάριστη εμφάνιση και συμπεριφορά
-Διάθεση για νέες γνώσεις και εξέλιξη
Το ξενοδοχείο μας προσφέρει:
-Άριστες συνθήκες εργασίας και εξέλιξης
-Εξαιρετικές συνθήκες διαμονής
-Διατροφή (τρία γεύματα ημερησίως)
Αποδοχές ανάλογες προσόντων. Απαραίτητη αποστολή φωτογραφίας. Πληροφορίες εδώ.

-Τεχνική εταιρεία: Τεχνική εταιρεία, με έδρα την Ομόνοια, στον τομέα μελέτης και διεκπεραίωσης, αναζητά Τελειόφοιτους Μηχανολόγους Μηχανικούς ΤΕΙ για την εκπόνηση της πρακτικής τους άσκησης. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο Fax: 210 5245720.

-H PRO SEMINARS EXECUTIVE PROFESSIONAL STUDIES αναζητεί βοηθό τμήματος ψηφιακών μέσων (Κωδ. Θέσης: PROSEMVOUCHER014.1). Η θέση εργασίας αφορά την Θεσσαλονίκη. Η Pro Seminars, είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για στελέχη επιχειρήσεων. Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας, αναζητά έναν/μια υποψήφιο/α, που θα απασχοληθεί με την μορφή πρακτικής άσκησης μέσου του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας». Ο/Η υποψήφιος/α, θα απασχοληθεί στο τμήμα ψηφιακών μέσων προώθησης της εταιρείας, ως βοηθητικό προσωπικό, για την παραγωγή γραφικών, σύνταξη newsletters,χειρισμό της ιστοσελίδας της εταιρείας και χειρισμό διάφορων ψηφιακών εργαλείων.
Το προφίλ του υποψηφίου διαθέτει: 
-Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ
-Καλή χρήση του MS Office
-Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
-Συνέπεια και Ομαδικότητα
-Πνεύμα συνεργασίας
Ως βασικές γνώσεις απαιτούνται: 
HTML, CSS για την υλοποίηση απλών ρυθμίσεων εμφάνισης κειμένου
Photoshop ή Illustrator, για τη δημιουργία ή επεξεργασία γραφικών και προωθητικού υλικού
Σύνταξη ενημερωτικών newsletter (πλατφόρμα Mailchimp)
CMS, Πλατφόρμα Διαχείρισης Περιεχομένου (Wordpress)
O υποψήφιος θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έχει πραγματοποιήσει αίτηση υπαγωγής στηΔράση «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις γιααπόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

 

Εξωτερικό

-Η εταιρεία Europe Real Estate (REP) που βρίσκεται στο Άμστερνταμ αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στον τομέα του digital marketing. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται τα άριστα αγγλικά, οι επικοινωνιακές και ερευνητικές ικανότητες και οι γνώσεις των social media. Προσφέρεται μισθός 400€ μηνιαίως. Βιογραφικά στο jobs@europe-re.com.

- Η εταιρεία CDAC Network που βρίσκεται στο Λονδίνο προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στον τομέα του events and Communications. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Επικοινωνίας/Δημοσίων σχέσεων, να έχουν εξαιρετικές ικανότητες και εμπειρία στο να διοργανώνουν εκδηλώσεις και να διαθέτουν επικοινωνιακές ικανότητες. Βιογραφικά μέχρι 15 Απριλίου εδώ