Αισθητικούς, μηχανολόγους, δημοσιογράφους, λογιστές και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν αυτή την εβδομάδα (6-12 Απριλίου) γνωστές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Ελλάδα

-Η LALIZAS αναζητά δύο Τεχνολόγους – Μηχανολόγους για πρακτική άσκηση στην Αθήνα. Η θέση απευθύνεται σε δυναμικά άτομα που έχουν το δικαίωμα από τη σχολή τους και θέλουν να κάνουν την πρακτική τους στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης.
 Απαραίτητα Προσόντα και Χαρακτηριστικά:   
-Τελειόφοιτοι του τμήματος Μηχανολογίας.
-Γνώση χειρισμού σχεδιαστικών προγραμμάτων.
-Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
-Πολύ καλή γνώση MS Office.
-Ευελιξία, συνέπεια και ενεργητικότητα. 
Η εταιρία προσφέρει: 
-Πολύ καλή εκπαίδευση σε μια σύγχρονη εταιρία και δυνατότητα μετέπειτα πρόσληψης.
-Άριστο εργασιακό περιβάλλον.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


-Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές των ΤΕΙ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση (επιδοτούμενη υποχρεωτική πρακτική άσκηση).
Μέσω της πρακτικής άσκησης η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους τελειόφοιτους των ΤΕΙ να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.
Οι ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης είναι:
-Store Operating Coordinator
-Content Administrator – Διεύθυνση Marketing
-Τεχνικός Υπολογιστών

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Από τον όμιλο Figura ζητούνται Αισθητικοί, Απόφοιτοι ΙΕΚ για πρακτική άσκηση για το κατάστημα Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες εδώ και στο τηλ. κεντρικής διοίκησης 2310242429.

- Ζητείται σπουδαστής ΤΕΙ για πρακτική άσκηση σε Λογιστικό Γραφείο στην εταιρεία Atoa που βρίσκεται στην Ομόνοια/ Πλατεία Κάνιγγος. 
Απαραίτητα προσόντα:
-Τελειόφοιτος τμήματος λογιστικής ΤΕΙ με δικαίωμα πρακτικής άσκησης.
-Άριστη γνώση Η/Υ (Microsoft Office-Excel/Word/PowerPoint).
-Ομαδικό πνεύμα.
Παρέχονται:
-Εκπαίδευση -Υποστήριξη.
-Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
-Εύκολη προσβασιμότητα (πλησίον ΗΣΑΠ/μετρό Ομόνοια).
Βιογραφικά στο fax 210 8829413 και πληροφορίες στο 215 5158846.

Εξωτερικό

-Το πρακτορείο ειδήσεων ROOSTERGNN (Rooster Global News Network) αναζητά νέους για πρακτική άσκηση έξι μηνών στην Μαδρίτη της Ισπανίας στον τομέα της δημοσιογραφίας. Πληροφορίες εδώ.

-Η εταιρεία SCHNEIDER ELECTRIC INDUSTRIES SAS της Ουγγαρίας αναζητά method engineer για πρακτική άσκηση. Προσφέρεται μισθός 1.673€. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το πτυχίο μηχανολογίας, η σχετική επαγγελματική εμπειρία και τα άριστα αγγλικά. Πληροφορίες εδώ