Κοίτα να δεις, αποφασίσαμε εμείς στο Υ-olo να μην μείνουμε στις γενικές θεωρίες περί ζωδίων και να ερευνήσουμε... ενδελεχώς ένα-ένα ζώδιο ξεχωριστά και συγκεκριμένα κάθε άντρα που εκπροσωπεί το κάθε ζώδιο. 

Κοντεύει Απρίλης λοιπόν και ο μήνας ανήκει στον άντρα Κριό, καθώς αυτή την περίοδο έχει τα γενέθλιά του. Θέλεις να μάθεις τις πιο ωμές αλήθειες για αυτόν; Διάβασε παρακάτω: 

1.Έχεις μαζί του χρόνια σχέση και χωρίζετε; Θα σε ξεπεράσει στο άψε σβήσε, ο αναίσθητος.

Δεν είναι ότι δεν έχει συναισθήματα ή ότι δε σε αγάπησε, αλλά είναι στο DNA του. Αγαπάει, (τις περισσότερες φορές) είναι πιστός, αλλά αν χωρίσει, χώρισε. Τι κι αν τον παρακαλάς, τι κι αν θέλεις να είστε ξανά μαζί, εάν μέσα του έχει τελειώσει, έχει τελειώσει. 

2.Είναι λίγο διεστραμμένος.

Βασικά, έχει πολλή φαντασία στο κρεβάτι και ό,τι καινούριο το βλέπει με θετικό μάτι, οπότε, ακόμα κι αν του ζητήσεις να κρεμαστείτε πάνω σε έναν πολυέλαιο, τότε θα το κάνει, απλά για να πει ότι το έκανε και για να το δοκιμάσει.

3.Γεννημένος ελεύθερος. Άρα και λίγο παρτάκιας.

Αυτός είναι, είτε το δέχεσαι είτε όχι.  Λάβε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι λατρεύει οτιδήποτε καινούριο κι αν μια σχέση δεν του εξασφαλίζει πρωτοτυπία και διέγερση, τότε υποφέρει πραγματικά. Ορκισμένος εχθρός της επανάληψης και της στασιμότητας, επιθυμεί οι έντονες συγκινήσεις να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του. Θα τραπεί σε φυγή και δε θα θέλει να σε συναντήσει ξανά, αν υποψιαστεί πως δε βλέπεις με καλό μάτι τη ζωτική ανάγκη του για ανεξαρτησία.

4.Μένει πάντα νέος.

Κι αυτό, γιατί είναι πολύ ενεργητικός και πάντα γεμάτος με δημιουργικές ιδέες. Εάν είσαι λίγο... μούχλα, δεν θα αντέξει για πάνω από ένα μήνα η σχέση σας.

5.Έχει ροπή προς την βία.

Είναι γενικά ένας χαρακτήρας ευέξαπτος, νευρικός και ανυπόμονος. Γι'αυτό και κάποιες φορές, χρησιμοποιεί λεκτική και σωματική βία προς την κοπέλα του. Εάν συμβεί αυτό, τότε φύγε όσο είναι καιρός! Δεν το συζητάμε. 

6. Φαίνεται ότι είναι δυνατός, αρχηγός και δυναμικός, αλλά πολλές φορές, πίσω από αυτό, κρύβεται μια έντονη ανασφάλεια.

Κάτω από αυτή την ισχυρή και ανεξάρτητη επιφάνεια, έχει ένα μόνιμο άγχος για επιτυχία. Ο Κριός πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του να πετύχει, που ακόμη κι αν αμφιβάλει για τις ικανότητές του, καταφέρνει και προσπερνά τις φοβίες του και κρύβει κάθε ίχνος ανασφάλειας, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν να το αντιληφθεί.