Τα παπούτσια για όλους τους ανθρώπους είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Έτσι και εσύ που είσαι μια γυναίκα με στιλ και κάνεις τα πάντα για να ακολουθείς όλα όσα επιτάσσει η μόδα δεν μπορείς να μην στέκεσαι σε αυτό το σημείο της εμφάνισής σου και να μην ξέρεις ποια είναι τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Ακόμα, όμως, και να μην ξέρεις εμείς, συλλέξαμε όλα αυτά τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και σου τα παρουσιάζουμε.

Κλασικές μαύρες μυτερές γόβες: Οι μαύρες μυτερές γόβες αποτελούν το must have διαχρονικό παπούτσι όλων των εποχών. Είναι απόλυτα κομψές, αναδεικνύουν το πόδικαι φυσικά ταιριάζουν με όλα. Μπορεί να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Αρβυλάκια στρωτά: Μπορεί να θεωρείς και εσύ ότι δεν είναι τόσο σέξι αλλά είναι σίγουρα πολύ άνετα. Φοριούνται όλες τις ώρες και ταιριάζουν εξίσου καλά με τζιν παντελόνι όσο και με μάξι φορέματα.

Μπότες πάνω από το γόνατο: Ο φετινός χειμώνας θέλει τις μπότες να ανεβαίνουν πιο ψηλά να καλύπτουν το γόνατο και να κολλούν στο δέρμα. Οι μπότες πάνω από το γόνατο κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο τολμηρή αλλά παράλληλα και κομψή.

Στρωτά παπούτσια σε αντρικό στιλ: Το αντρικό στιλ κάνει τις γυναίκες να αναδεικνύουν τον δυναμισμό που κρύβουν μέσα τους.

 


Sneakers: Τα sneakers πλέον δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο αλλά, όλες τις ώρες της ημέρας. Ειδικά αν είναι λευκά αποθεώνουν το στιλ και πρέπει να αγοράσεις άμεσα ένα ζευγάρι και εσύ.