Είμαι σίγουρη ότι η διάθεσή σου έχει γίνει ήδη πιο ανοιξιάτικη, επομένως μήπως να έκανε το ίδιο και η εμφάνισή σου;

1. Midi φούστα

Είναι το τέλειο κομμάτι για να σε βάλει σε ανοιξιάτικο mood, αφού θα σε κάνει να μοιάζεις με κοσμοπολίτισσα του εξωτερικού. Φόρεσε τη midi φούστα σου και φαντάσου πως πίνεις τη σοκολάτα σου στο Café de Flore τρώγοντας macaron...

2. Καινούρια ψηλοτάκουνα

Δε χρειάζεται να είναι πανάκριβα, ούτε συναγωνίζονται αυτά της Lady Gaga σε εκκεντρικότητα. Πάντα όμως ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σε ανανεώνει, σε κάνει να νιώθεις πως μπορείς να πας παντού. Είναι το απόλυτο γυναικείο φετίχ άλλωστε. Διάλεξε ανάμεσα σε πλατφόρμες, σανδάλια ή ό,τι άλλο σου αρέσει και βρες το statement ζευγάρι γι' αυτή την άνοιξη!

3. Ένα ανοιξιάτικο φόρεμα

Το λεγόμενο sundress. Eίναι τέλειο προκειμένου να βάλεις λίγο χρώμα στο look σου μετά από τον χειμώνα και επίσης σε κάνει να σκέφτεσαι το καλοκαιράκι, το οποίο δεν είναι και τόσο μακριά πλέον.

4. Ασορτί συνδυασμοί

Floral, ρίγες, πουά... Οποιοδήποτε μοτίβο κι αν επιλέξεις, φόρεσέ το από πάνω μέχρι κάτω και κάνε το απόλυτο ανοιξιάτικο statement. Δε χρειάζεται και να πονοκεφαλιάζεις για το πώς θα συνδυάσεις τα ρούχα σου μεταξύ τους.

5. Ξεβαμένο τζιν

Προσωπικά το θεωρώ συνώνυμο της άνοιξης και του καλού καιρού. Το σκούρο τζιν σου μπαίνει στο συρτάρι και τη θέση του παίρνει ένα πιο ανοιχτόχρωμο, το οποίο «ανοίγει» και φρεσκάρει όλο το look σου.

6. Ένα φαρδύ ριχτό T-shirt

Συνδυάζεται τέλεια με το τζιν που αναφέραμε παραπάνω και σε κάνει να δείχνεις τόσο cool! Άσε που μπορείς να το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό κολιέ και να του αλλάξεις ύφος στη στιγμή.


7. Ένα color-blocking φόρεμα

Ακόμη ένας τρόπος να βάλεις χρώμα στην εμφάνισή σου, χωρίς να κάνεις πολλή προσπάθεια. Φωνάζει άνοιξη το συγκεκριμένο!