Γειά σου, είμαι Η Δάφνη (Daphnia) Nεοφύτου και σήμερα στο http://y-olo.gr/  θα σου πω λίγα λόγια για μένα, το blog μου life-report.gr  και για την αγάπη μου να εκφράζω και να μοιράζομαι τις εμπειρίες της ζωής μου με τους διαδικτυακούς φίλους μου.

Πριν 2 χρόνια και ενώ βρισκόμουν στο 3 έτος της σχολής μου ( σπουδάζω Θεατρολογία) ξεκίνησα το life-report.gr, όπου εκει οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να δουν τις δικές μου στυλιστικές προτάσεις και άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν που μπορεί να έχουν σχέση με το φαγητό ή την διασκέδαση, την διακόσμηση και την αισθητική της καθημερινότητας μου.

Πάντα μου άρεσε να ανεβάζω φωτογραφίες και να ενημερώνω τους φίλους μου τι φοράω, που βγαίνω, και τι τρώω έτσι μέσω του blog μου είπα να το αναπτύξω λίγο παραπάνω.

Αν με ρωτούσες τι σημαίνει μόδα,θα σου έλεγα ότι είναι κάτι που με κάνει να νιώθω ο εαυτός μου,άνετη και όμορφη, μια διαδικασία που μου φτιάχνει την διάθεση μέσα από την ενναλαγή και την αλληλεπίδραση των αντικειμένων.

 Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζονται ακριβές μάρκες,ούτε τρομερά χρήματα για να αποκτήσεις το δικό σου στυλ, και αυτό που πάντα δίνω σαν συμβουλή στα κορίτσια της ηλικίας μου, είναι να ντυνόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας ( αυτό ακούγεται κάπως σαν καθοπρεπισμός, αλλά όχι δεν είναι).

Αν με ρωτήσεις για τις τάσεις θα σου πω, πως φέτος κυριαρχεί η άνεση και μετά το στυλ.Sneakers, αθλητικά, φαρδιές και αέρινες γραμμές είναι πιο must από ποτέ. Πέρα όμως από αυτό πρέπει γενικά να ενημερώνεσαι για τις τάσεις, αλλά να τις προσαρμόζεις στο δικό σου στυλ..

With Love

Daphnia

xxx

 

*φωτογραφίες: Denia Kokoroskou Photography