If it scares you, it might be a good thing to try» λέει μια παροιμία και όποιος την είπε, σίγουρα σκεφτόταν την πρακτική άσκηση στο εξωτερικό. Ναι, είναι όλα καινούρια και σε τρομάζουν. Η πόλη, η γλώσσα, η εμπειρία να ζεις μόνος, η επικοινωνία, η διαδικασία του να κάνεις τη θεωρία της σχολής, πράξη. Αλλά αν δεν το κάνεις τώρα, δεν θα το κάνεις ποτέ.

Δες λοιπόν τι «παίζει» από πρακτική άσκηση σε Οργανισμούς, πολυεθνικές και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο και στείλε το βιογραφικό σου as fast as you can –εσύ και η Fiona Apple.

Στο εξωτερικό

- Η Bay Zoltán Nonprofit Ltd. που βρίσκεται στη Βουδαπέστη αναζητά φοιτητές για έρευνα στους τομείς 1)Structural Integrity 2)Nano-materials και 3)Department of Mechatronics. Απαραίτητα θεωρούνται τα αγγλικά. Οι  υποψήφιοι πρέπει να φοιτούν σε σχολές πληροφορικής, προγραμματισμού ή αυτοματισμού. Βιογραφικά στο: bayzoltan@bayzoltan.hu. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31/01/15.

- Ο οργανισμός Pappagallo d.o.o. μέσω του προγράμματος Erasmus Student Work Placement αναζητά φοιτητές για πρακτική άσκηση στην πόλη Σπλιτ της Κροατίας, στα παρακάτω τμήματα: 1) English studies, 2) German studies, 3)classroom assistant, 4) teaching assistant. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι φοιτητές/απόφοιτοι παιδαγωγικού τμήματος και να γνωρίζουν αγγλικά ή γερμανικά. Πληροφορίες στο 00 385 91 584 7298 και βιογραφικά στο reic.pappagallo.masa@gmail.com. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή.