Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις με το δώρο σου, όχι επειδή είναι ακριβό αλλά επειδή είναι πρωτότυπο, τότε πάρε μερικές ιδέες για... απερίγραπτα gadgets και πρόλαβε όσο είναι καιρός!

 

 

1. Κούπα Hashtag


Ο εορτάζων είναι εθισμένος στο Twitter; Πάρτου την κούπα Hashtag!  Διαθέτει χερούλι Hashtag και είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό, ενώ είναι ασφαλής για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων. Το πιο πρωτότυπο και ιδανικό δώρο στους λάτρεις των social media. Το βρήκαμε στο www.e-gadgets.gr με 12€.


2. Φωτάκι Τουαλέτας


Είναι πραγματικά εκνευριστικό να θέλεις να πας το βράδυ στη τουαλέτα και να τυφλώνεσαι  από τα φώτα του μπάνιου. Δεν θα ήταν πολύ ανακουφιστικό να υπήρχε η κατάλληλη ποσότητα φωτός, στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε και να μη ξυπνάς τελείως από το δυνατό φως αλλά και να κάνεις τη δουλειά σας;Το πρωτοποριακό φωτάκι τουαλέτας τοποθετείται εσωτερικά στο καπάκι της λεκάνης και διαθέτει αισθητήρα κίνησης, ώστε κάθε φορά που πλησιάζετε να ανάβει. Η τεχνολογία του είναι τόσο εξελιγμένη που αντιλαμβάνεται ακόμη και εάν το κάθισμα είναι ανεβασμένο ή όχι. Εάν η ένδειξη του είναι κόκκινο φως τότε το κάθισμα είναι ανεβασμένο, εάν είναι πράσινο τότε το κάθισμα είναι κατεβασμένο. Το βρήκαμε στο www.e-gadgets.gr με 19€.


3. GW Πιρούνι στριφογυρίσματος για μακαρόνια


Πόσο αγαπημένο φαγητό είναι τα μακαρόνια και πόσο κουραστικό είναι να τα προσπαθήσει να τα πιάσει κανείς με το πιρούνι. Πέφτουν κάτω, δεν μαζεύονται όπως τα θέλουμε, άλλοτε είναι πολλά, άλλοτε είναι λίγα. Τώρα, βρέθηκε η λύση! Απλά βάλε το πρωτότυπο πιρούνι μέσα στα μακαρόνια, πίεσε το κουμπί και ευχαριστήσου για πρώτη φορά μια μακαρονάδα! Μπορείς να το αποκτήσεις σε ένα από τα καταστήματα Κωτσόβολος με 13€.


4. Ania θήκη για χαρτί υγείας


Εάν ο έρωτας σε έχει χτυπήσει κατακούτελα, τότε μπορείς να κάνεις δώρο στον αγαπημένο σου κάτι που θα σε έχει και... στην τουαλέτα. Πρόκειται για τη θήκη χαρτιού υγείας της Ania. Η βάση της θήκης είναι μια κόκκινη καρδιά και καθώς το ρολό ξετυλίγεται, το ζευγαράκι έρχεται όλο και πιο κοντά. Μια ρομαντική θήκη για να τοποθετείς το ανταλλακτικό ρολό στην τουαλέτα. Διατίθεται σε κίτρινο και μαύρο χρώμα. Το βρήκαμε στο www.e-gadgets.gr με 12€.


5. Κούπα που Ανακατεύει τον Καφέ Stirring Mug


Εάν το αγόρι σου ή η κολλητή σου είναι τόσο τεμπέληδες που βαριούνται μέχρι και τον καφέ να ανακατέψουν, τότε με αυτό το δώρο θα σε ευγνωμονούν για μια ζωή! Η συγκεκριμένη κούπα διαθέτει ένα κουμπί στη λαβή καθώς και έναν μικρό αναδευτήρα στον πάτο της κούπας,που σου επιτρέπει να ανακατέψεις τον καφέ με μία κίνηση! Διαθέτει και εργονομικό καπάκι που σφραγίζει καλά και πίνεις απο την ειδική υποδοχή εάν το θέλεις. Το βρήκαμε στο www.gadget-shop.gr με 8,90€.