Δεκάδες ειδικότητες για πρακτική άσκηση αναζητούνται αυτή τη βδομάδα από εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βιολόγοι, γραφίστες, αισθητικοί, ρεσεψιονίστ, μάγειρες, νομικοί, σερβιτόροι, χημικοί, γιατροί, οικονομολόγοι, μέχρι και… βοηθοί λιθογράφου! Μήπως να δεις εάν σε ενδιαφέρει καμία ανοιχτή θέση;


Στην Ελλάδα
-Η εταιρεία ΗΡΑ αναζητά γραφίστα  για πρακτική άσκηση – ημιαπασχόληση στην Αθήνα. Απαραίτητα Προσόντα:
-Απαραίτητη γνώση Αdobe Photoshop
-Επιθυμητή η γνώση Αdobe Ιllustrator και Ιndesign
Αρμοδιότητες:
-Σχεδιασμός και παραγωγή ψηφιακού υλικού
-Προσαρμογή έτοιμων γραφικών
-Επεξεργασία εικόνων
-Διαχείριση και ανάρτηση περιεχομένου στο διαδίκτυο
Περισσότερες πληροφορίες στο www.irabebe.gr.

-Η εταιρεία γραφικών τεχνών ΛΥΧΝΙΑ ΑΕ  που βρίσκεται στην Αθήνα ζήτα τελειόφοιτους ΤΕΙ  για πρακτική άσκηση για τις παρακάτω θέσεις:
-ΒΟΗΘΟΣ Λιθογράφου-Βιβλιοδέτη
-Τεχνολόγος γραφικών τεχνών

Απαραίτητα προσόντα:
-Τελειόφοιτος του ΤΕΙ Η ΑΕΙ
-καλή γνώση αγγλικών
-καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών Η/Υ
Αν ο ενδιαφερόμενος έχει τα κατάλληλα προσόντα για την θέση αυτή υπάρχει και το ενδεχόμενο της μόνιμης συνεργασίας με την Λυχνία. Ειδικά στον τομέα της βιβλιοδεσίας θα χρειαστεί άμεσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ: 210 3425967 αναφέροντας ότι ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση.

-Το Santorini Princess Luxury Spa Hotel και το Santorini Princess Presidential Suites επιθυμούν να προσλάβουν κάτοχους Voucher (Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας) για το τμήμα του Σέρβις, το τμήμα του Σπα, το τμήμα Υποδοχής και για το τμήμα της Κουζίνας  τη σεζόν Απρίλιος-Οκτώβριος 2015. Περισσότερες πληροφορίες στο www.santorini-princess.com.
 


Στο εξωτερικό

-Το Πανεπιστήμιο The University of Parma που βρίσκεται στην Ιταλία αναζητά φοιτητές για να τους απασχολήσει σε μια μεγάλη γκάμα επιστημονικών αντικειμένων. Ειδικότερα, ζητούνται φοιτητές για το τμήμα της Χημείας, της Νομικής, των Οικονομικών, της Φαρμακευτικής, της Ιατρικής, της Φιλοσοφίας και πολλών άλλων ειδικοτήτων. Πληροφορίες στο http://en.unipr.it/node/3225.

- Απόφοιτους νομικής αναζητά ο Οργανισμός The International Association of Professionals in Humanitarian Assistance and Protection (PHAP) για πρακτική άσκηση στο πρόγραμμα του «Professional Development Program on Humanitarian Law and Policy». Η πρακτική ξεκινά τον Γενάρη στη Γενεύη, για τρεις μήνες, με δυνατότητα παράτασης.  Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά και γαλλικά και να έχουν ενδιαφέρον και γνώσεις στο αντικείμενο των ανθρωπολογικών θεμάτων. Βιογραφικά μέχρι τις 13 Δεκέμβρη στο jobs@phap.org.

-Βιολόγους αναζητά η EuropaBio που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για εξάμηνη πρακτική άσκηση στην ομάδα Industrial Biotechnology. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποφοιτήσει και να γνωρίζουν άριστα αγγλικά. Βιογραφικά στο m.moxhet@europabio.org  μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες στο www.europabio.org.