Κυρίως προσωπικό για ξενοδοχεία αναζητούν αυτή τη βδομάδα εταιρείες από όλη την Ελλάδα. Βλέπεις, οι ξενοδοχειακές μονάδες ξεκινούν από τώρα να βλέπουν βιογραφικά για την καλοκαιρινή σεζόν 2015, οπότε ετοιμάσου! Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία, με  δυνατότητα εργασίας σε πολλά πόστα: μαγειρική, σέρβις, ρεσεψιόν, μπαρ κτλ. Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν σίτιση και διαμονή, πέρα από τον μισθό.

Πέρα από τα τουριστικά όμως, υπάρχουν θέσεις για πωλητές, promoters, φύλακες, κ.α. Μήπως να στείλεις το βιογραφικό σου;

 


ATTIKH

INTERSPORT: Εναν πωλητή αναζητούν τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport στη Νέα Ιωνία. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προϋπηρεσία στις πωλήσεις, καλή γνώση αγγλικών, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους. Βιογραφικά: fourlisgroup-careers.gr. 

PENTELIKON: Με ένα ρεσεψιονίστ θα ενισχυθεί το ξενοδοχείο «Pentelikon» στην Κηφισιά. Απαραίτητα, το πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων, η πείρα δύο ετών σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και η καλή γνώση αγγλικών. Βιογραφικά στο φαξ: 2108019223.

ΠΛΑΙΣΙΟ: Τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ αναζητούν promoters. Είσαι ο/η ιδανικός/ή μας υποψήφιος/α αν:
 -Σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους
-Έχεις κέφι και διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη
-Είσαι απόφοιτος/η Λυκείου τουλάχιστον
-Έχεις γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
 Η εταιρεία προσφέρει:
 -Σταθερό μισθό (όχι ποσοστά, με σύμβαση αορίστου χρόνου)
-Ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας
-Διαρκή εκπαίδευση
-Ευκαιρίες εξέλιξης
Βιογραφικά μέσω της ιστοσελίδας www.plaisio.gr.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Porto Carras Grand Resort: Tο ξενοδοχείο «Porto Carras Grand Resort» στη Χαλκιδική αναζητά για την επερχόμενη τουριστική σεζόν 2015 μάγειρες (α’ και β’), ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς, σερβιτόρους, μπάρμαν και μπουφετζήδες, αισθητικούς και υπαλλήλους υποδοχής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τουριστικής σχολής, ειδικότητας συναφούς με το εκάστοτε αντικείμενο. Επιπλέον, οι υποψήφιοι για τις θέσεις των υπαλλήλων υποδοχής, των σερβιτόρων, των μπάρμαν, των μετρ και των αισθητικών θα πρέπει να γνωρίζουν καλά αγγλικά, ενώ θα εκτιμηθούν οι γνώσεις ρωσικών ή ιταλικών. Αξίζει να σημειωθεί πως για όλες τις θέσεις απαιτείται προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους με επισυναπτόμενη φωτογραφία, αναφέροντας τον αντίστοιχο κωδικό, στο fax: 210-9955586.

Βlue Lagoon: Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό του το νεοσύστατο ξενοδοχείο «Βlue Lagoon» στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, ο όμιλος ζητά να προσλάβει για τη θερινή σεζόν 2015 10 άτομα των εξής ειδικοτήτων: Δύο μάγειρες κρύας κουζίνας, δύο ζεστής, τέσσερις σερβιτόρους (α΄ και β΄) και δύο μπάρμαν με γνώσεις μπουφέ. Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο τουριστικής σχολής σε συναφή αντικείμενα και γνώσεις αγγλικών. Η προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων θεωρείται απαραίτητη. Αποστολή βιογραφικών μέσω ιστοσελίδας: www.bluelagoongroup.com

ΡΟΔΟΣ 


La Marquise: Το ξενοδοχείο «La Marquise» που βρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου αναζητά 20 νέους υπάλληλους. Ζητούνται τρεις καθαρίστριες, τρεις καμαριέρες, δύο άτομα για εργασία στο τμήμα πλυντηρίου, δύο barmen, τρεις υπάλληλοι για το μπουφέ εστιατορίου, τέσσερις σερβιτόροι εστιατορίων και bar, δύο για την υποδοχή και μία executive housekeeper.  Για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας θα πρέπει να υπάρχει ανάλογη πείρα σε ξενοδοχειακές μονάδες 4 & 5 αστέρων. Νέοι έως 25 ετών που θέλουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα θα προτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων μέσω φαξ: 2241085820. 

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Η εταιρία πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων Κωτσόβολος ζητεί για εργασία μερικής απασχόλησης στο κατάστημα στη Ρόδο έναν ταμία. Παρέχονται ασφάλιση και bonus. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου και γνώσεις Η/Υ. Η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση είναι επιθυμητό προσόν. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: corporate.kotsovolos.gr.

ΠΥΡΓΟΣ

ΚΑΥΚΑΣ: Νέο κατάστημα στον Πύργο Ηλείας εγκαινιάζει η εταιρία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., και για τη στελέχωσή του ζητά να προσλάβει έναν οδηγό, έναν αποθηκάριο, έναν ταμία και δύο σύμβουλους πωλήσεων. Η αποστολή των βιογραφικών (με πρόσφατη φωτογραφία) γίνεται στο hr@kafkas.gr. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

NAVARINO: Τρεις θέσεις εργασίας προσφέρει η ξενοδοχειακή μονάδα «Navarino Dunes», της πολυσυζητημένης μονάδας «Costa Navarino», που βρίσκεται στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, ζητούνται ένας ναυαγοσώστης, ένας υπάλληλος υποδοχής και ένας teenage entertainer, για απασχόληση κατά τη θερινή σεζόν. Η εταιρία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ιατρική κάλυψη, διαμονή και διατροφή. Απαιτούνται εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και γνώσεις αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών: info@costanavarino.com. 


ΠΗΛΙΟ

LEDA: Με έξι υπαλλήλους επιθυμεί να στελεχώσει τη μονάδα του το «Leda Village Resort» στο Χόρτο Πηλίου. Ζητούνται ένας chef, ένας υπάλληλος υποδοχής, ένας maitre - υπεύθυνος εστιατορίου και bar, ένας σερβιτόρος, ένας μπουφετζής και ένα στέλεχος για το τμήμα marketing. Απαιτείται αντίστοιχη εμπειρία. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@ledahotel.gr. 


ΚΡΗΤΗ

ΚΝΟSSOS: Τρεις υπαλλήλους για το τμήμα δημοσίων σχέσεων, το τμήμα πωλήσεων - εκδηλώσεων και για τα επισιτιστικά τμήματα ζητά να προσλάβει η διεύθυνση του ξενοδοχείου «Knossos Beach» στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιθυμητή ηλικία έως 35 ετών. Αποστολή βιογραφικών: info@knossosbeach.gr. 

ΟΙΝΟΦΥΤΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η εταιρία Παπαδόπουλος Α.Ε., με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των μπισκότων, επιθυμεί να προσλάβει έναν υπεύθυνο βάρδιας/συσκευασίας και έναν επόπτη ελέγχου ποιότητας, με πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, για εργασία στα Οινόφυτα. Επιπλέον, απαιτούνται εμπειρία σε αντίστοιχο τμήμα εργασίας, γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και προοπτικές εξέλιξης. Αποστολή βιογραφικών: hr@papadopoulou.gr (υπόψη Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού).

ΒΟΙΩΤΙΑ

EUROPA: Εναν μηχανικό πωλήσεων και έναν brand manager θα προσλάβει άμεσα η εταιρία αλουμινίου Εuropa στη Βοιωτία. Απαραίτητα προσόντα για τις θέσεις είναι το πτυχίο ΑΕΙ και η ελάχιστη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο. Στείλτε το βιογραφικό σας μέσω fax στο 2262031570.


ΧΑΛΚΙΔΑ-ΘΗΒΑ
KOLOSSOS: Με 20 φύλακες θα ενισχυθεί η εταιρία φύλαξης Κolossos Security. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν σε Χαλκίδα και Θήβα, σε πανεπιστημιακές μονάδες. Oσοι επιθυμούν άμεση πρόσληψη θα πρέπει να διαθέτουν άδεια security και να είναι κάτω των 25 ετών. Επιπλέον προσόντα, όπως η γνώση αγγλικών και η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου ή μηχανής, είναι επιθυμητά. Στείλτε βιογραφικό στο e-mail: info@kolossosnet.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2105242437.

Kαλή επιτυχία!