Πάω λίγο να πουδράρω τη μύτη μου… Αγαπημένη γυναικεία ατάκα και όχι άδικα! Η πούδρα είναι κάτι σαν το αλεύρι στις περισσότερες συνταγές ζαχαροπλαστικής: Απαραίτητο συστατικό!

Κάθε φορά που βλέπω την πούδρα μου να φτάνει στα μισά, με πιάνει άγχος και σπεύδω άμεσα να αγοράσω την επόμενη, μη και ξεμείνω! Όχι δεν έχω κατοχικό σύνδρομο (όχι πως τότε αγόραζαν πούδρες) απλά:

Λατρεύω το ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ και αυτό ΜΟΝΟ η πούδρα μπορεί να στο δώσει. Δεν χρειάζεται να δείχνεις σα να έχεις στοκαριστεί αλλά και το πιο ματ foundation μετά από κάποια (σύντομη) ώρα βγάζει λιπαρότητα. Και νομίζω θα συμφωνήσεις πως είναι προτιμότερο να δείχνεις ότι έχεις επιδερμίδα παρά ότι έτρεχες στον Μαραθώνιο, Αύγουστο.

1. Αντίστοιχα λατρεύω – τώρα τελευταία ειδικά – το ¨μη βαμμένο¨, βαμμένο αποτέλεσμα επομένως η σωστή βάση δεν γίνεται να μην περιλαμβάνει πούδρα. Είναι ο καλύτερος φίλος για το foundation και το concealer σου αφού θα τα σετάρει απόλυτα και θα φροντίσει να μείνουν στη θέση τους αναλλοίωτα για (περισσότερες) ώρες.

 

2. Αν έχεις λιπαρό δέρμα είναι το βασικό προϊόν που θα την εξαφανίσει, ¨ασφαλίζοντας¨ εκείνα τα σημεία του προσώπου σου – ειδικά τη ζώνη Τ- και θα σου χαρίσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

3. Τέλος, τοποθετώντας πούδρα γύρω και κάτω από τα μάτια, εξαφανίζετε τυχόν υπολείμματα σκιάς που έχουν πέσει ενώ αποτρέπει και το μολύβι και τη μάσκαρα να ¨τρέξει¨.

 

4. Προσοχή όμως! Μην το παρακάνεις γιατί θα δεις τα αντίθετα αποτελέσματα και πίστεψε με το εφέ στόκος δεν ήταν ποτέ της Μόδας!

 

Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω ξετρελαθεί με την Natural Silky Transparent της Seventeen η οποία είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα της! Χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό, λαμπερό και διαφανές αποτέλεσμα και είναι ιδανική αν θες απλά να σετάρεις σωστά το υπόλοιπο μακιγιάζ σου και να εξαφανίσεις κάθε ίχνος λιπαρότητας!

Στα plus η τιμή (κόστιζε γύρω στα 11 ευρώ νομίζω) ο δείκτης προστασίας SPF 15 και η Aloe Vera που περιέχει!

Άλλωστε… You Only Live Once!!!