Προϊόντα που μυρίζουν πολύ όμορφα και κάνουν τη δουλειά ακόμη καλύτερα! Και μια εξαίρεση!

Έτσι θα χαρακτήριζα τα αγαπημένα μου αυτής της εβδομάδας – και των προηγούμενων θα’ λεγα- και θα συμφωνήσεις και εσύ πως πάντα πριν αγοράσεις κάτι, τσεκάρεις τη μυρωδιά. Ακόμη και στις μάσκαρα, που μεταξύ μας, όλες σχεδόν μυρίζουν πλαστικό.

Την εταιρεία Bomb Cosmetics την είχα ανακαλύψει τυχαία σε μια από τις ηλεκτρονικές μου βόλτες σε on line φαρμακεία. Έχουν μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα τα οποία περιέχουν συστατικά που κάνουν το σαλάκι σου να τρέχει και φυσικά με έπεισαν να θέλω να τα δοκιμάσω. Για καλή μου τύχη με πρόλαβε η κολλητή μου η Δέσποινα και στα γενέθλια μου, μου χάρισε ένα από τα body polish της σειράς με φραγκοστάφυλο, πουρέ από γλυκό πορτοκάλι και αιθέρια έλαια μανταρινιού! Ω ναι… Μυρίζει ακριβώς έτσι όπως το φαντάζεσαι! Θεσπέσια!!!! Στην πράξη τώρα, τα body polishes έχουν μια υφή την οποία θα χαρακτήριζα ως «συμπιεσμένα άλατα μπάνιου». Κοινώς δεν είναι καθόλου υδαρές. Είναι αρκετά σφιχτό και θέλει να το δουλέψεις στο χέρι σου με το νερό για να μαλακώσει και να αρχίσεις να το απλώνεις στο σώμα. Αυτό αρχικά για μένα ήταν μεγάλη απογοήτευση αφού η μισή ποσότητα μου έπεφτε από το χέρι και μέχρι να καταφέρω να τα απλώσω ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Φυσικά, ως πεισματάρα Αιγόκερως, έπρεπε να το κάνω να δουλέψει! Και το έκανα! Αντί να το απλώνω στο χέρι μου το απλώνω σε ένα ήδη βρεγμένο σφουγγάρι και ακολουθώ την κλασσική «μέθοδο πλυσίματος». Εκτός του ότι μυρίζει θεϊκά – το σώμα και ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, πετυχαίνεις απολέπιση και καθαρισμό μαζί! Ακόμα να το πάρεις; 

Για την εταιρεία Παπουτσάνης νομίζω οι συστάσεις είναι περιττές. Ελληνικό brand, από τα πιο «τίμια» και με προϊόντα που πάντα καταφέρνουν να παραμένουν διαχρονικά. Πρόσφατα η σειρά τους OLIVIA (φυσικά προϊόντα με εκχυλίσματα καρπού και φύλλων ελιάς) επεκτάθηκε και έβγαλε και σαμπουάν! Εμένα με ξέρεις… βαριέμαι εύκολα και πάντα θέλω να δοκιμάζω κάτι διαφορετικό… Το συγκεκριμένο με έχει κερδίσει από τη συσκευασία – μίνιμαλ, απλή, όμορφη – τη μυρωδιά, η οποία είναι πραγματικά τόσο ιδιαίτερη… σαν ένα φυσικό καλλυντικό μέχρι το αποτέλεσμα! Εκτός του ότι νιώθεις πως πραγματικά στα καθαρίζει – από το πρώτο κιόλας χέρι – με συχνή χρήση άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως είναι ίσως πιο λαμπερά και «φροντισμένα».

Και ερχόμαστε στην «εξαίρεση». Όχι ότι δεν μυρίζει ωραία αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Για μένα οι μαύροι κύκλοι – όπως και άλλα «προβλήματα» – έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την κληρονομικότητα. Δεν έχει σημασία αν είσαι 20 χρονών μπουμπούκι ή αν κοιμάσαι 45 ώρες τη μέρα. Αν κληρονόμησες μαύρους κύκλους, τέλος! Είναι εκεί και τους λες καλημέρα, κάθε μέρα, στον καθρέφτη.

Επίσης. Μην παραμυθιάζεσαι! Και ο ΘΕΟΣ ο ίδιος να έχει λανσάρει τη νέα, θαυματουργή κρέμα… οι μαύροι κύκλοι θα είναι εκεί και θα συνεχίσουν να σου λένε καλημέρα!

Όχι αυτό το ποστ δεν ήρθε «να σου ρίξει μια, να πέσεις» αλλά να σου τονίσει πως σε όποια ηλικία, έχεις-δεν έχεις πρόβλημα, η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και θα πρέπει να την προσέχεις… σαν τα μάτια σου από νωρίς! Ειδικά αν έχεις το «πρόβλημα» και παστώνεσαι με 40000 κιλά κονσίλερ για να το καλύψεις.     

Εγώ ευτυχώς δεν το έχω αλλά όταν μια μέρα η κολλητή μου η Αριέττα (make up artist) με ρώτησε – με σιγουριά- ποια κρέμα ματιών χρησιμοποιώ και της απάντησα… καμία (!!!!!) με κοίταξε με το βλέμμα του Σατανά και μου εξήγησε πόσο «επιπόλαια» φερόμουν μέχρι τώρα. Η κρέμα ματιών δεν θα εξαφανίσει το όποιο πρόβλημα αλλά με την καθημερινή χρήση θα φροντίσει το δέρμα σου και θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως γίνεται αισθητά, ολοένα και πιο φωτεινό. Επίσης το ενυδατώνει και το προετοιμάζει κατάλληλα για την επίθεση παστώματος που ανέφερα πιο πριν.

Αν τώρα η κρέμα ματιών τυχαίνει να είναι η Nirvanesque της NUXE, ακόμα καλύτερα! Γυναίκες σε όλο τον κόσμο πίνουν νερό στο όνομα της και όχι άδικα. Την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 μήνες τώρα – δεν τελειώνει ποτέ – και έχω πραγματικά δει πολύ μεγάλη διαφορά τόσο σε ότι αφορά στο δέρμα όσο και στην φωτεινότητα!!! Επίσης το κονσίλερ εφαρμόζει πού, πολύ καλύτερα απ’ όταν δεν την χρησιμοποιούσα! Στα μπόνους να προστεθεί ότι έχει φανταστικό απλικατέρ, που την κάνει πολύ εύχρηστη και σου επιτρέπει να βάζεις την κατάλληλη δόση! Τώρα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!  

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the