Αν τραγουδάς μόνη σου στο μπάνιο/κουζίνα/γραφείο/σαλόνι κι όλους τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού (κι όχι μόνο) γιατί να μην δοκιμάσεις και το καραόκε;

Στην αρχή ίσως σου φανεί περίεργο, καθώς θα ‘σαι -για πρώτη φορά- μπροστά σε κοινό, αλλά μην κολλάς, η φωνή δεν έχει τόση σημασία. Το θέμα είναι να κάνεις την πλακάρα και τον χαβαλέ σου χωρίς ταμπού.

Αν πήρες την απόφαση ν’αφήσεις τη βούρτσα και να πιάσεις… μικρόφωνο, κάν’το στα παρακάτω μπαρ:

Mike’s Irish Bar
Ένα μπαράκι ιδανικό για τους λάτρεις του καραόκε και της χαλαρής ατμόσφαιρας. Η είσοδος είναι δωρεάν κι αν δεν βρεις πολύ κόσμο μπορείς να πεις όσα τραγούδια θέλεις!
Για να πας εκεί μπορείς να κατέβεις στη στάση του μετρό Αμπελόκηποι και να συνεχίσεις για περίπου 10 λεπτά με τα πόδια προς τη Μιχαλακοπούλου.
Σινώπης 6 (στον Πύργο Αθηνών)
www.mikesirishbar.com

ART Club
Ένας χώρος για όλα τα γούστα, καθώς μπορείς ν’ ακούσεις από ελληνικά μέχρι mainstream. Κάθε Πέμπτη έχει βραδιά καραόκε που συνεχίζεται με επιτυχία εδώ και 8 χρόνια.
Με τον Ηλεκτρικό φτάνεις μέχρι τη στάση Άγιος Ελευθέριος και μετά συνεχίζεις με τα πόδια για 10 λεπτά περίπου ή με τρόλεϊ (Γραμμή 13, 14) κατεβαίνοντας στη στάση Λασκαράτου και συνεχίζοντας με τα πόδια.
Λασκαράτου 5 & Ηρακλείου, Άνω Πατήσια
www.facebook.com/pages/ART-CLUB


Athens Sports Bar
Συνδυασμός αθλητισμού και διασκέδασης, στο Athens Sports Bar μπορείς να παρακολουθήσεις τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, αλλά και να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου κάθε Πέμπτη στις βραδιές καραόκε. Επίσης, κάθε μέρα 19:00-20:00 έχουν έκπτωση στα κοκτέιλ και 50% στις μπίρες.
Το μαγαζί είναι 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Ακρόπολη.
Βεΐκου 3Α, Κουκάκι
www.athenssportsbar.com


Dreams Café
Το πρωί λειτουργεί ως καφετέρια και το βράδυ μαζί με το ποτό σου μπορείς να δοκιμάσεις και τις ικανότητες σου στο τραγούδι! Κάθε Σάββατο μετά τις 23.00 έχει Greek Dream Karaoke, όπου βραβεύεται η καλύτερη φωνή, η καλύτερη σκηνική παρουσία και η χειρότερη φωνή.
Για να πας πάρε το 608 από την Ακαδημίας, κατέβα στη 10η Ζωγράφου κι από ‘κει θες περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.
Ηρώων Πολυτεχνείου 80, Ζωγράφου
www.facebook.com/DreamsLoungeCafe

Επίσης, καραόκε μπορείς να βρεις και σε άλλα μαγαζιά όπως το Playhouse (Βαλτετσίου 49, Εξάρχεια), που διοργανώνουν θεματικές βραδιές καραόκε για όσους θέλουν να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν!