Να κυκλοφορείς με το βρακί σ'όλο το σπίτι (καλά όχι ότι είναι και μεγάλο), να μπουκώνεσαι με Oreo θεωρώντας τα κανονικό γεύμα και να βάζεις την μουσική στο τέρμα γιατί αλλιώς το πλύσιμο των πιάτων δεν παλεύεται...

Αυτές είναι λίγες μόνο από τις χαρές του να ζεις μακριά από το πατρικό σου. Τις απολαμβάνεις όμως στο δεκαπλάσιο, όταν τις μοιράζεσαι με μια συγκάτοικο που κουβαλάει την ίδια τρέλα με σένα! Ορίστε μερικές τυπικές σκηνές από την καθημερινότητα μιας ιδανικής συγκατοίκησης μ'ένα άτομο που όχι μόνο δεν σε κατακρίνει για τις παραξενιές σου, αλλά σε συντροφεύει σ'αυτές. Με χαρά!

Το ατελείωτο (από 3ωρο και πάνω) άραγμα στον καναπέ χωρίς να ανταλλάσσετε κουβέντα. Μερικές φορές, η κουβέντα δεν είναι απαραίτητη και είναι ωραίο απλά να ξέρεις ότι η φίλη σου είναι δίπλα σου.

 Πριν μια μεγάλη βραδυνή έξοδο, το να πρήζετε η μία την άλλη στις ερωτήσεις για το αν ντυθήκατε ωραία (Ρε συ, μήπως με παχαίνει αυτό το μπλουζάκι; Η αλήθεια είναι ότι το έχω από την δευτέρα γυμνασίου!) αν βαφτήκατε σαν άνθρωποι (Μάλλον πρέπει να κρατήσω την χρυσαφί σκιά για τα Χριστούγεννα...τι λες;) και αν το μαλλί σας βλέπεται (Σου φαίνομαι επιμελώς ατημέλητη ή αχτένιστη;)

Τα αυθόρμητα, έξαλλα χορευτικά σας στο σαλόνι, ακόμα και με τα τραγουδάκια του Τζάμπο.

Το να τραγουδάτε μ'ένα στόμα, μια φωνή τα πάντα- από τον Εθνικό Ύμνο μέχρι το τραγούδι του Μπομπ Σφουγγαράκη. Τύφλα να'χoυν η Beyoncè με την Shakira.

 Γαριασμένο t-shirt που φτάνει ως το γόνατο+ πετσέτα-τουρμπάνι στο μαλλί+ πολύχρωμες χνουδωτές κάλτσες χωρίς παντόφλα= το official look για μες στο σπίτι. Τα παντελόνια είναι προαιρετικά έως άχρηστα.

Το να ουρλιάζετε στην τηλεόραση όταν βλέπετε μαζί τις αγαπημένες σας σειρές, προσπαθώντας να προστατέψετε τους αγαπημένους σας ήρωες από βέβαιο θάνατο ή από το να τα ξαναφτιάξουν με τους σατανικούς τους πρώην.

Το να μιλάτε μέσω chat όταν η μία είναι στην κουζίνα και η άλλη στο σαλόνι.

Το να παραγγέλνεις φαγητό για την συγκάτοικο χωρίς καν να την ρωτάς, γιατί ξέρεις ήδη αν βάζει τζατζίκι στο σουβλάκι και μπέικον στην πίτσα. Αντίστοιχα ξέρει κι αυτή τα δικά σου γούστα απ'έξω κι ανακατωτά- μάλλον πρέπει να αρχίσετε να μαγειρεύετε μόνες σας συχνότερα!

Το να προσπαθείτε να μαγειρέψετε ενώ είστε και οι 2 άσχετες, μετατρέποντας το μαγείρεμα σε εμπειρία που περιλαμβάνει πολύ καπνό, περίεργες μυρωδιές, μπόλικο καμμένο-κολλημένο φαγητό και ακόμα περισσότερη υστερία.

Το να βάζετε μαζί ως στόχο να γίνετε κορμάρες ως το καλοκαίρι, να πλακώνεστε στους κοιλιακούς και μετά να τρώτε την Merenda με το κουτάλι για να συνέλθετε.

Το να κατουράς με την πόρτα ανοιχτή- έτσι και αλλιώς η τουαλέτα βρίσκεται ακριβώς από πίσω και η συζήτηση που ξεκίνησε με την συγκάτοικο πριν νιώσεις το Κάλεσμα της Φύσης πρέπει να συνεχιστεί!

Το να διηγείστε η μία στην άλλη όλες τις ντροπιαστικές, ταπεινωτικές και αηδιαστικές ιστορίες της ζωής σας. Γιατί πώς θα υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσά σας αν η συγκάτοικος δεν γνωρίζει ότι είχες ξεράσει πάνω στον διπλανό σου την πρώτη σου μέρα στο δημοτικό;

Το να μιλάς στο Skype στην μαμά σου και να πρέπει να της εξηγήσεις ότι όχι, δεν σφάζουν κανέναν στην γειτονιά, απλά αρέσει στην συγκάτοικο να τραγουδάει όταν κάνει μπάνιο.

Το να παίζετε χαρτιά και tichu με στοιχήματα όπως: όποια χάσει θα πλύνει τα πιάτα που μουχλιάζουν εδώ και μια εβδομάδα στον νεροχύτη.

Το να ποστάρεις βλακείες στο προφίλ της συγκατοίκου στο στο Facebook όταν το ξεχνάει ανοιχτό. Πληροφοριακά, μόλις ξεκίνησες ένα πόλεμο- σίγουρα κάποια στιγμή θα εκμεταλλευτεί κι αυτή την δική σου αφηρημάδα και θα στο ξεπληρώσει.

Το να σκαρφίζεστε σκανδαλιστικές ιστορίες για τους γείτονες, τον σπιτονοικοκύρη και τον περιπτερά απέναντι. Για παράδειγμα, ο αγριωπός αμίλητος 45άρης από πάνω πρέπει να είναι δραπέτης από το Γκουαντάναμο που τώρα κρύβεται στην Πάτρα, και η γυναίκα του σπιτονοικοκύρη μάλλον  τον απατά με τον περιπτερά που λέγαμε.