Διάλεξε την πόρτα που σου φαίνεται πιο ελκυστική. Η επιλογή θα αποκαλύψει κάποια πράγματα για την προσωπικότητά σου. Ήταν η περιγραφή ακριβής για σένα;

1. Είσαι ένα διασκεδαστικό άτομο. Φροντίζεις τους άλλους και εκτιμάς τις απλές πολυτέλειες στη ζωή -όπως ένα αγαπημένο αρωματικό κερί ή ψωμί από τον τοπικό φούρνο. Το πιθανότερο είναι ότι έχεις αγάπη για ταξίδια και άλλους πολιτισμούς. Θέλεις το καλύτερο για όλους και λατρεύεις να δημιουργείς φιλόξενη ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι αν ποτέ αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι βοήθεια ή υποστήριξη, μπορείς απλώς να το ζητήσεις.

 

2. Είσαι απλός άνθρωπος. Θες τα πάντα να είναι στην εντέλεια, αλλά αξίζει τον κόπο; Δίνεις τα πάντα για να πολλαπλασιάσεις τα προσωπικά σου επιτεύγματα και είσαι υπερήφανος για την καριέρα σου. Αν και μπορεί να είσαι σε καλό δρόμο με την πορεία της σταδιοδρομίας σου ή να έχεις μερικά διπλώματα στον τοίχο, θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο να αναπτυχθείς ως άτομο. Θυμήσου τον πραγματικό εαυτό σου. Χρειάζεσαι ισορροπία στη ζωή σου και αξέχαστες περιπέτειες. Κάνε κάτι αναπάντεχο! Ίσως να εκπλήξεις τον ίδιο σου τον εαυτό

 

3. Είναι προφανές είσαι ιδιότροπος άτομο και πολύ ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου. Είσαι καλός σε πολλά πράγματα. Είσαι καλλιτεχνικό άτομο που εκφράζει τον εαυτό του με πολλούς τρόπους. Μπορείς να ανανεώσεις κάτι παλιό ή άχρηστο -ίσως ψωνίζεις από μαγαζιά με vintage έπιπλα και ρούχα. Είναι εύκολο να μείνεις στον κόσμο σου και τη φούσκα που έχεις φτιάξει, αλλά να θυμάσαι ότι πρέπει να βγεις από αυτή και να έρθεις σε επαφή με τον έξω κόσμο. Είναι ώρα να προσγειωθείς στην πραγματικότητα.

 

4. Τείνεις να είσαι λίγο δραματικός. Έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες τις οποίες εκφράζεις μέσα από τη γραφή, τη μουσική, την τέχνη… Έχεις δύο πλευρές- είσαι πολύ ανοιχτός και φιλικός, αλλά και βαθιά κλειστός. Συνήθως κρατάς τις σκέψεις και τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Αν και μπορείτε να σκέφτεσαι ότι κανείς δεν θα σε καταλάβει πραγματικά, αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ανοιχτεί και να μοιραστεί τα συναισθήματά σου, θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Έχεις την ανάγκη να εμφανίζεται ως ο «βράχος» σε οποιαδήποτε περίσταση. Να ξέρεις ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τα συναισθήματά τους μαζί σου και θέλουν να κάνεις το ίδιο κι εσύ.

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ