Ο οίκος L’ Occitane, γνωστός για τη δέσμευσή του στην αειφορία και τη χρήση φυσικών συστατικών, πραγματοποίησε μια εκδήλωση για να παρουσιάσει τις καλοκαιρινές συλλογές Verbena, στον καταπράσινο κήπο του Fondazione στην καρδιά της Κηφισιάς, προσκαλώντας τους λάτρεις της φύσης και της ομορφιάς να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στην ανθισμένη Προβηγκία, ανακαλύπτοντας τα εμβληματικά συστατικά που χρησιμοποιεί ο οίκος L’ Occitane και που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένους χώρους, beauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, γνώρισαν από κοντά τα προϊόντα της συλλογής Verbena, τα οποία ξεχωρίζουν για τα φυσικά και ευωδιαστά συστατικά τους. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τέσσερις μοναδικές γεύσεις παγωτού που δημιούργησαν τα ζαχαροπλαστεία Fresh Pattiserie αποκλειστικά για την εκδήλωση.

Σε απόλυτη σύνδεση με τη φιλοσοφία του οίκου L’ Occitane για την αρμονία με τη φύση και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, οι καλεσμένοι αποκόμισαν μια ανανεωμένη αίσθηση ευεξίας και εκτίμησης για την ομορφιά της φύσης, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα προϊόντα του οίκου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλοκαιρινές συλλογές Verbena, επισκεφτείτε το https://gr.loccitane.com/

Instagram: @loccitane_gr

#LOccitanegr #CultivatorsOfChange #NotJustABrand

Οι συλλογές του οίκου L’Occitane En Provence είναι διαθέσιμες, στα παρακάτω καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και e-shops:

L’Occitane En Provence Boutique, Κασσαβέτη 4, Κηφισιά

L’Occitane En Provence Boutique, Πλ. Εσπερίδων 2, Γλυφάδα

https://gr.loccitane.com/