Ακόμη κι αν δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ το περίφημο ριάλιτι Keeping up with the Kardashians, θα ‘χεις προσέξει πως η μικρότερη αδερφή της γνωστής οικογένειας είναι που τραβά πλέον όλα τα φλας. Tην έχεις δει στα περιοδικά ρε παιδί μου! Ε, είναι σαφές πως το Κενταλάκι ήρθε για να μείνει.

Δεν πάει πολύς καιρός που τα’ όνομα Kendall Jenner άρχισε να εμφανίζεται σχεδόν παντού. Πρόκειται για την ετεροθαλή αδερφή της Kim Kardashian (με τον δεύτερο άντρα της μαμάς Kardashian, Bruce Jenner), η οποία δεν μοιάζει όσο θα περίμενε κανείς με την υπόλοιπη οικογένεια, αφού οι άψογες αναλογίες της (54 κιλά/1.78 ύψος) καμία σχέση δεν έχουν με τις καμπύλες που 'καναν γνωστές τις αδερφές της.

Fashion-icon in the making. Τα διαφορετικά στιλ της Kendall

Σε αντίθεση μάλιστα με εκείνες, που προτιμούν την εύκολη οδό απασχολώντας τα media με τα προσωπικά τους, η εκρηκτική Kendall φαίνεται πως διαθέτει λίγο περισσότερο μυαλό (αν και μόλις 19), κάνοντας focus αποκλειστικά στο μόντελινγκ. Μια καριέρα που φαίνεται να πηγαίνει απ' το καλό στο καλύτερο, αφού ήδη αποτελεί σταθερή αξία στα περισσότερα σόου, καταφέρνοντας έτσι να κλέψει την προσοχή ακόμα κι από την Cara Delevingne.

Με συνεργασίες όπως οι οίκοι Chanel και Givenchy, η νεαρή Kendall κατάφερε να περπατήσει στα περισσότερα catwalks των φετινών fashion weeks, με αποκορύφωμα τον ρόλο της ως βασικό μοντέλο στο σόου των Dolce & Gabbana για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο. Κάτι μας λέει ότι αυτά είναι μόνο η αρχή.

Btw, μάθε κι αυτά για την Kendall:

  • Πρόσφατα ανακοίνωσε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα της χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό της όνομα. Κάτι σαν τη Madonna, τη Shakira και τη Gisele.
  • Ανάμεσα στους celebrities που της έχουν χρεώσει ως συντρόφους βρίσκονται ο Justin Bieber αλλά κι ο Harry Styles των One Direction. Παιδιά της ηλικίας της δηλαδή. Good girl.
  • Όπως έχει δηλώσει, στην αρχή της καριέρας της απαγόρευε στην αδερφή της, Kim, να βρίσκεται στο front row των επιδείξεων που έπαιρνε μέρος, αφού δεν ήθελε ο κόσμος να τη συνδέσει μαζί της (φανταζόμαστε το λόγο).

Φωτογραφίες