Υπάρχουν φορές που αναρωτιέμαι γιατί δε μ' έδωσαν οι γονείς μου να διαφημίσω ρούχα ή παιχνίδια ή έστω κάπου να αχνοφαίνομαι τέλος πάντων - έτσι για να λέω ότι ήμουν διάσημη στα νιάτα μου. Δε θα μάθουμε ποτέ πως είναι η διασημότητα από μικρή ηλικία, να σε αναγνωρίζει ο κόσμος, να βγάζεις τα δικά σου χρήματα, να βλέπεις τη φάτσα σου στα περιοδικά και στη μεγάλη οθόνη. Πολλοί απ' όσους γεύτηκαν τη δόξα από νωρίς βέβαια, πήραν μεγαλώνοντας την κάτω βόλτα - πιο κάτω δεν έχει.

Πρώτη και καλύτερη, η Lindsay Lohan. Αποτέλεσε το είδωλο μου το 1998 στην ταινία της The parent trap, κρίμα που δε μπορώ να πω το ίδιο και για αργότερα. Έχει κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για κλοπή - δε πιστεύω Lindsay μου να μην είχες χρήματα να αγοράσεις το κολιέ που ήθελες.

Macaulay Culkin...εκείνο το τόσο cool παιδί που έμεινε μόνο στο σπίτι για ένα ολόκληρο ΣΚ, σήμερα είναι ένας ακόμη ηθοποιός που κατέληξε στα ναρκωτικά μεγαλώνοντας. Παντρεύτηκε στα 18 του, αλλά ο γάμος του κράτησε μόνο 2 χρόνια. Κατα διαστήματα είχε πολλά προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Η αθώα ξανθιά τραγουδίστρια Britney Spears που έλεγε με πόνο καρδιάς "I'm not a girl, not yet a woman" πήρε και εκείνη την κάτω βόλτα. Παντρεύτηκε τον Kevin Federline, χώρισαν επεισοδιακά και έμεινε με τα δυο παιδιά της. Για μένα η κάτω βόλτα θεωρείται από τη στιγμή που έχασε μέσα από τα χέρια της τον Justin Timberlake, αλλά τέλος πάντων. Ειδικά, όταν ξύρισε τα μαλλιά της ξεφνικά, το πίστεψα ότι τρελάθηκε το κορίτσι. Από ναρκωτικά διέπρεψε και αυτή, Crystal meth, τάσεις αυτοκτονίας και όλα καλά!

                               

Ο Αaron Carter - αδερφάκι του Nick Carter, γνωστού Backstreet boy - τραγουδιστής και αυτός, βρέθηκε με αρκετή μαριχουάνα στην κατοχή του. Ξέρουμε Αaron, οι κακιές παρέες φταίνε. Φήμες λένε ότι ο Michael Jackson τον είχε μυήσει στα ναρκωτικά σε ηλικία 15 ετών