Στην ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, υποδεχόμαστε την άνοιξη με δημιουργική διάθεση για κηπουρική εμπνευσμένοι από τη νέα συλλεκτική σειρά DAKSJUS.

Σχεδιασμένη για όσους αγαπούν τα φυτά, η νέα συλλεκτική σειρά αποτελείται από καλοσχεδιασμένες ανθοστήλες, κασπό και αξεσουάρ κηπουρικής κατάλληλα για τη φροντίδα των φυτών σας. Είτε έχετε εμπειρία στη κηπουρική, είτε ξεκινάτε τώρα να δημιουργείτε τη δική σας πράσινη γωνιά, τα νέα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα γεμίσουν τον χώρο σας με πράσινο.

Από τα γάντια κήπου, τα κρεμαστά κασπό μέχρι τα βάζα DAKSJUS σε διαφορετικά χρώματα και τις ανθοστήλες DAKSJUS, η σειρά περιέχει όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αλλά και να διακοσμήσετε τον χώρο με τις δημιουργίες σας. Ακόμα, για εσάς που φροντίζετε με χαρά τον κήπο και τα εξωτερικά φυτά, το υπόστρωμα κηπουρικής την ώρα των εργασιών κρατάει τον χώρο καθαρό και τα εργαλεία σας συγκεντρωμένα.

Η κηπουρική στο σπίτι αποτελεί μια δημιουργική πρόκληση και η ΙΚΕΑ σας καλεί να δώσετε στο σπίτι σας περισσότερη ζωντάνια, καλωσορίζοντας νέους, πράσινους φίλους!

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.gr.