Καθώς ετοιμαζόμαστε για το τριήμερo, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης για να επενδύσουμε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας και να αναδείξουμε την πιο λαμπερή, πιο σφριγηλή και πιο υγιή επιδερμίδα που είχαμε ποτέ.

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός ομορφιάς, είναι δίπλα σας ακόμη μία φορά με τις καινοτόμες συσκευές περιποίησης και η σουηδική ρουτίνα ομορφιάς, θα κάνει τα τριήμερά σας μία “επίσκεψη” σε σπα, από την άνεση του σπιτιού σας.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το πρώτο βήμα σε αυτή την εμπειρία σπα, είναι ο βαθύς αλλά ταυτόχρονα απαλός καθαρισμός της επιδερμίδας μας. Και καθώς το double cleansing αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού του δέρματος, το πρώτο βήμα περιποίησης αποτελείται από το FOREO Ultra Hydrating Cleansing Balm, το τριφασικό balm καθαρισμού που αφαιρεί κάθε ίχνος ρύπων, μακιγιάζ, αντηλιακού και ιδρώτα και προετοιμάζει την επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο για τα επόμενα βήματα περιποίησης. Τα ενυδατικά συστατικά του, προσφέρουν μαζί με τον ενδελεχή καθαρισμό, ενυδάτωση και θρέψη και αφήνουν την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και μαλακή.

Στη συνέχεια, σειρά έχει η συσκευή καθαρισμού LUNA 4, που αφαιρεί έως και το 99.5% των ρύπων και των υπολειμμάτων μακιγιάζ αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και πιο καθαρή από ποτέ.

Τα αντιβακτηριακά τριχίδια σιλικόνης, εισχωρούν στους πόρους της επιδερμίδας και την καθαρίζουν εις βάθος, ενώ οι παλμοί T-Sonic διεγείρουν την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και μας χαρίζουν λαμπερή και υγιή όψη.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Επόμενο βήμα σε αυτή τη χαλαρωτική ρουτίνα περιποίησης είναι η σύσφιξη και ανανέωση της επιδερμίδας με τη συσκευή BEAR 2, την πρώτη παγκοσμίως συσκευή μικρορευμάτων με σύστημα Anti-Shock™, εγκεκριμένη από τον  FDA, που διαθέτει 4 επαναστατικούς τύπους μικρορευμάτων.

Η συσκευή BEAR 2, υπόσχεται να σας χαρίσει ένα σφριγηλό, ανορθωμένο και λαμπερό πρόσωπο βοηθηθώντας στη σύσφιξη και την τόνωση των μυών του προσώπου, αναζωογονώντας και λειαίνοντας την επιδερμίδα και διαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου - όλα αυτά με μη επεμβατικό, ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Η συσκευή FOREO BEAR 2 διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, μεταφέρει οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα, επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος, εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας και ενισχύει τη λάμψη της.

Βάσει ερευνών, η  τεχνολογία μικρορευμάτων που διαθέτει, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ούτως ώστε να συσφίξει την επιδερμίδα και να καταπολεμήσει ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ενώ το μασάζ με τους  παλμούς T-sonic βελτιώνει τη λεμφική αποσυμφόρηση, βοηθά στη μείωση κατακράτησης νερού και απομακρύνει τις τοξίνες, μειώνοντας έτσι το ανεπιθύμητο πρήξιμο.

Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε τη συσκευή BEAR 2 με τον αγώγιμο ορό της FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0, που ενισχύει τη λειτουργία των μικρορευμάτων και προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σας.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ

Τελευταίο βήμα στη ρουτίνα σας αποτελεί η συσκευή UFO 3, για την απόλυτη ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας αλλά και για μία απαράμιλλη εμπειρία σπα από την άνεση του σπιτιού σας. Μία απόλυτη θεραπεία προσώπου σε μόλις 2 λεπτά,  με λειτουργία θερμοθεραπείας, κρυοθεραπείας, τεχνολογίας φωτός LED, και καταπραϋντικούς παλμούς T-Sonic με την οποία θα επιτύχετε τη βαθύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των μασκών FOREO UFO και θα αποκτήσετε απευθείας λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η συσκευή έχει τη δυνατότητα εξατομικευμένης ρουτίνας περιποίησης, προσαρμόζοντας μέσω του app FOREO For You σε μόλις λίγα βήματα, τις λειτουργίες που εσείς επιθυμείτε και η επιδερμίδα σας έχει περισσότερο ανάγκη.

Για έξτρα σφριγηλότητα και λάμψη, συνδυάστε τη συσκευή UFO 3 με τη μάσκα Youth Junkie, η οποία χαρίζει μια πιο φωτεινή και νεανική όψη για ένα λαμπερό και υγιές look.

 

Οι συσκευές περιποίησης FOREO είναι διαθέσιμες στο foreo.com, στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr