Το νέο κατάστημα του Luxury beauty brand, Alûstre έρχεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της καθημερινής περιποίησης και ομορφιάς με τη λάμψη των διαμαντιών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγορών και περιποίησης στην καρδιά της Γλυφάδας.

Παρουσιάζοντας μια σειρά προϊόντων περιποίησης χεριών, βερνίκια νυχιών, αρωμάτων, αρωματικών κεριών αλλά και προϊόντων μακιγιάζ, η Alûstre ενσαρκώνει την πολυτέλεια και την ξεχωριστή αισθητική. Τα προϊόντα αντανακλούν τον τρόπο με τον οποίο το φως ταξιδεύει μέσα από το διαμάντι, ακολουθώντας το μοναδικό χρωματικό φάσμα που προσφέρει ο πολύτιμος αυτός λίθος.

Τα προϊόντα νυχιών δημιουργούνται με την μοναδική τεχνολογία Alûstre DiamondInfused™ για κορυφαία απόδοση, χρώματα που λάμπουν και την απόλυτη περιποίηση με θρεπτικά συστατικά. Οι vegan και plant based φόρμουλες που βασίζονται στις ενεργές ιδιότητες απόδοσης με βάση το διαμάντι, προσφέρουν έντονη λάμψη, μέγιστη διάρκεια αντοχής 7-10 ημερών, χρόνο στεγνώματος 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα και έντονο χρωματικό αποτέλεσμα.

Οι 45 λαμπερές αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών, τα οποία περιέχουν πούδρα διαμαντιού 0,25 καράτια, καθώς και των προϊόντων που τα συνοδεύουν (2 επιλογές για base coat, 12 διαφορετικά top coat και προϊόντα για την περιποίηση των επωνυχίων) αναμειγνύονται με τις μυρωδιές από τα floral και ξυλώδη αρώματα αποτελώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία αισθήσεων.

Η δυνατότητα εφαρμογής των μανό στον χώρο του καταστήματος αλλά και η περιποίηση των άκρων με την κρέμα χεριών με εκχύλισμα σκόνης διαμαντιού και υαλουρονικό, προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση περιποίησης και χαλάρωσης.

Μεταφέροντας το χρωματικό φάσμα του διαμαντιού, στην σφαίρα των αρωμάτων, η Alûstre συνεργάστηκε με τον παγκοσμίου φήμης αρωματοποιό Bertrand Duchaufour, για να δημιουργήσουν μοναδικές αρωματικές συνθέσεις floral, fresh, woody και oriental, φτιαγμένες για να αλληλοεπιδρούν με την επιδερμίδα και να ταιριάζουν στην κάθε προσωπικότητα.

Κάθε προϊόν Alûstre, στοχεύει στο να φωτίσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την ομορφιά του καθε ανθρώπου μέσω της ποιότητας των υλικών, του υψηλού σχεδιασμού και της μέγιστης απόδοσης. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο και λάμψτε!

Το νέο κατάστημα της Γλυφάδας είναι αφιερωμένο στην πολυτέλεια και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και προσκαλεί τον επισκέπτη να ζήσει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης. Η ομάδα της Alûstre, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρει μια προσαρμοσμένη περιποίηση άκρων, σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον κάθε πελάτη. Η απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση, συνδυάζονται αρμονικά με την υψηλή ποιότητα και την προσοχή στην λεπτομέρεια που μόνο ένα luxury brand μπορεί να παρέχει.

Το εσωτερικό του νέου καταστήματος αντικατοπτρίζει την σκανδιναβική πολυτέλεια μέσα από τον λιτό και σύγχρονο σχεδιασμό, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη εμπειρία αγορών και περιποίησης στον επισκέπτη!

www.alustre.com | @alustre_official

Αlustre Boutique, Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα