Αυτά τα Χριστούγεννα ο Μιχάλης Τυράκης εμπλουτίζει τη συλλογή του MiTo21 με μια ακόμα δημιουργική γεύση. Με έμπνευση τη διάσημη βιενέζικη τούρτα Sacher Torte μάς παρουσιάζει το Panettone Viennese. Η νέα αυτή γεύση έχει έναν συνδυασμό μαύρης σοκολάτας και βερίκοκου σε μια έκδοση panettone με την υπογραφή της υψηλής δεξιοτεχνίας που χαρακτηρίζει τα MiTo21. To panettone Viennese είναι ένα ξεχωριστό panettone. Τα υπόλοιπα MiTo21 έχουν ως κοινή βάση το πρώτο ζύμωμα και διαφοροποιούνται στο δεύτερο με την προσθήκη των συστατικών που τα χαρακτηρίζει. Στο Panettone Viennese, όμως, το κακάο και η σοκολάτα μπαίνουν από το πρώτο ζύμωμα, κάτι που του χαρίζει άλλωστε και το υπέροχο καστανό του χρώμα.

Επίσης, φέτος, θα βρείτε τα MiTo21 με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση. Πάντα στο ίδιο art deco ύφος που τα χαρακτηρίζει, σε χάρτινο φορητό κουτί με sleek Italian αισθητική, έτοιμο για να το προσφέρετε στο δικό σας αγαπημένο πρόσωπο. Αλλά και σε μια εντυπωσιακή μεταλλική συσκευασία που κυκλοφορεί για πρώτη φορά κρύβοντας μέσα της το μισόκιλο Milano Basso, το κλασικό Panettone της συλλογής.

Να θυμίσουμε πως η σειρά των MiTo’21 αποτελείται από το κλασικό Milano Alto με την αυθεντική μιλανέζικη συνταγή και το Panettone al Cioccolato με κύβους μαύρης σοκολάτας, νότες πορτοκαλιού και βανίλιας Μαδαγασκάρης, που μαζί με το πλούσιο άρωμα του προζυμιού δίνουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Καθώς και το Parmigiano Reggiano & Pepe Sichuan με παρμεζάνα ΠΟΠ 24μηνης ωρίμανσης σε υψηλή ποσόστωση και πιπέρι Σετσουάν που του χαρίζει μια φρουτώδη, ελαφρά πικάντικη επίγευση.