Από το λανσάρισμά του το 2018, το L'Interdit  εξακολουθεί να σπάει τους κανόνες, διευρύνοντας τις αρετές της απελευθερωτικής του δύναμης σε κάθε οσφρητική του παραλλαγή. Το 2021, o απόλυτος θρύλος, Eau de Parfum Rouge, εκτόξευσε τη συλλογή L’interdit, αποκαλύπτοντας όλο το βάθος και την έντασή της. Αυτή η πρωτοφανής σύνθεση αποτέλεσε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου, ενός κεφαλαίου με έντονο αισθησιασμό. Σήμερα, το L'Interdit συνεχίζει την εμπειρία με το Eau de Parfum Rouge Ultime.. Αυτό το  τολμηρό, χωρίς συμβιβασμούς άρωμα αποτελεί την πηγή της απόλυτης γοητείας.  Αδύνατον να αντισταθείς...

 

SENSUAL ADDICTION

 

 

Το Eau de Parfum Rouge Ultime δημιουργήθηκε από τους κορυφαίους αρωματοποιούς Dominique Ropion, Anne Flipo και Fanny Bal, αποκαλύπτοντας μια νέα πτυχή του σαγηνευτικού και αισθησιακού αρώματος, L'Interdit. Εκχυλισμένο με τέσσερις διαφορετικές μεθόδους, το άνθος πορτοκαλιάς από την περιοχή Nabeul της Τυνησίας  κυριαρχεί  σε όλη τη σειρά αρωμάτων L'Interdit.

Στο Eau de Parfum Rouge Ultime,  το άνθος πορτοκαλιάς  αναμειγνύεται με τις φωτεινές, λουλουδένιες νότες του γιασεμιού sambac της LMR*, δημιουργώντας έναν κόκκινο χρωματισμό. Οι σαγηνευτικές νότες των σπόρων κακάο φέρνουν ζεστασιά και μαζί με την πληθωρική τουμπερόζα, προστίθεται μια εντελώς νέα, εθιστική θέρμη στο μπουκέτο του αρώματος.

Οι κομψές, βαθιές νότες ambroxan προσφέρουν τη μοντέρνα πινελιά τους στην έντονη ξυλώδη συμφωνία του πατσουλί και του vetiver. Το άρωμα  συμπληρώνεται με τις  γλυκές νότες  του  καπνού absolute. Το Eau de Parfum Rouge Ultime αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με τον έντονο αισθησιασμό του.

 

OBJECT OF DESIRE

 

Σε μια αισθησιακή επανασχεδίαση του εμβληματικού μπουκαλιού της σειράς, το L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime διαθέτει ένα ανατρεπτικό νέο, μονόχρωμο σχέδιο, σε αδιαφανές μπουκάλι με φλογερό κόκκινο χρώμα. Ένα δείγμα αποπλάνησης αναδύεται με την κατακόκκινη κορδέλα γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού, σφραγισμένη με το logo του Οίκου. Είναι η πρώτη φορά που το λογότυπο 4G κοσμείται με κόκκινο χρώμα, ώστε το μπουκάλι να τονίζει τον ακραίο αισθησιασμό του αρώματος. Ο τολμηρός σχεδιασμός του packaging αποκτά επίσης μια βαθιά κόκκινη απόχρωση με μαύρο περίγραμμα, που ενισχύεται από τη λάμψη του ασημένιου λογότυπου L'Interdit. Για την κατασκευή του, ο Οίκος Givenchy επέλεξε χαρτί του οποίου οι ίνες προέρχονται από πιστοποιημένα δάση με αειφόρο διαχείριση FSCTM και άλλες επαληθευμένες πηγές.

 

 MAGNETIC MUSE

 

 

 Η Rooney Mara, η γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιός, συνεχίζει να εκπροσωπεί το άρωμα με χάρη και τόλμη. Στη διαφημιστική καμπάνια, που φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο μόδας David Sims, το εντυπωσιακό βλέμμα της μας προκαλεί να την ακολουθήσουμε όπου κι αν την πάει το L'Interdit. Τα βάθη του μετρό του Παρισιού και το "άγνωστο" δεν θα την κρατήσουν πίσω. Το L'Interdit την κάνει πιο γοητευτική από ποτέ.