H εταιρία Beauty Vibes, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Juliette Has A Gun, πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου, Ode to Dullness, στο πολυκατάστημα attica στο City Link.

Με cozy διάθεση, παρουσιάστηκε το νέο άρωμα, Ode to Dullness η σύνθεσή του οποίου δημιουργεί οικειότητα, με νότες κορυφής από αστεροειδή γλυκάνισο και φρέζια, λαμπερές νότες καρδίας από σανταλόξυλο, άνθος κασμίρ και λευκές πινελιές από σπόρους τόνκα και musk. To νέο άρωμα του οίκου αποτελεί έναν ευρηματικό διάλογο, ανάμεσα στην κοινοτοπία και την ποίηση, που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του. Η μπλε -γκρι απόχρωση του μπουκαλιού προκαλεί συναισθήματα ηρεμίας και γαλήνης ενώ η μπορντό πινελιά φέρνει μια αίσθηση εκλεπτυσμένης θηλυκότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν beauty experts, influencers και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ότι πίσω από τη φαινομενική πλήξη μπορεί να κρύβεται συχνά κάτι το εξαιρετικό. Με το Ode to Duleness η εξαιρετική ποίηση μπορεί να ανακαλυφθεί στην πιο ανιαρή καθημερινότητα.

Η συλλογή αρωμάτων του οίκου Juliette has a gun είναι διαθέσιμη στα καταστήματα:

 

ΑΘΗΝΑ

Hondos Center Γλυφάδας, Κηφισιάς, Χαλάνδρι, Ερμού

Attica City Link

Notos Athens

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Attica Τσιμισκή

Hondos Center Πυλαίας

 

ONLINE

www.atticadps.gr

www.notos.gr