Το Elvive παρουσίασε τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Elvive Bond Repair, με ένα εντυπωσιακό πάρτυ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Anassa City Events, με οικοδέσποινα την Brand Ambassador της L’Oréal Paris, Δούκισσα Νομικού και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της δημοσιογραφίας και του θεάματος.

Για πρώτη φορά, το Elvive φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών, εμπλουτίζοντας τη σύνθεσή του με σύμπλεγμα κιτρικού οξέος και δημιουργεί την απόλυτη λύση επανόρθωσης της τρίχας, από μέσα προς τα έξω. Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης 4 βημάτων-Elvive Bond Repair-εγγυάται 98% λιγότερο σπάσιμο, 90% περισσότερη λάμψη, 82% πιο δυνατά μαλλιά. Αποτελείται απο: Pre-Shampoo, Σαμπουάν, Conditioner και Leave in Serum και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών.

«Το Elvive, αποτελεί την πιο καινοτόμα μάρκα περιποίησης μαλλιών στην αγορά ευρείας. Γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που ακόμα μια φορά πρωτοπορεί, λανσάροντας το Elvive Bond Repair. Πρόκειται για μια επαναστατική σειρά, που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την περιποίηση των μαλλιών σε αυτό το κανάλι», δήλωσε ο Μιχάλης Καφατσάκης, Brand Business Leader Hair L’Oréal.

Η σειρά Elvive Bond Repair αποτελεί το μεγαλύτερο λανσάρισμα της μάρκας για αυτήν τη χρόνια. Για πρώτη φορά, παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο 4 βημάτων για εντατική περιποίηση των μαλλιών, από μέσα προς τα έξω, αξιοποιώντας την τεχνολογία της σύνθεσής μας, που είναι εμπλουτισμένη με κιτρικό οξύ», ανέφερε η Χαρά Λιαροστάθη, Senior Product Manager Elvive.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η δερματολόγος Βάλια Μουσάτου, εξηγώντας τους λόγους που κάνουν τη νέα σειρά Elvive Bond Repair να ξεχωρίζει, αλλά και τέσσερις υπέροχες γυναίκες: η Ελένη Βουλγαράκη (Παρουσιάστρια & Ραδιοφωνική παραγωγός), η Αφροδίτη Λιάντου (Ηθοποιός &Τραγουδίστρια), η Ιόλη Δημοπούλου (Marketing Professional & Content Creator) και η Ελίνα Καλιτζάκη (Make Up Artist), που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτες τα 4 προϊόντα και να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία με τους παρευρισκόμενους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό πάρτυ και DJ set από την Xenia Ghali.

H νέα σειρά περιποίησης Elvive Bond Repair είναι διαθέσιμη σε όλα τα σουπερμάρκετ και σε επιλεγμένους retailers.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο επίσημο website της L’Oréal Paris:

https://www.lorealparis.gr/nea-routina-elvive-bond-repair-gia-talaipwrhmena-mallia