Το Schweppes, το πρώτο αναψυκτικό που εμφιαλώθηκε ποτέ ξεκινώντας το ταξίδι του το 1783, πραγματοποίησε τον πρώτο διαγωνισμό αφιερωμένο στους Bartenders. Παραμένοντας πιστό στη βασική του αξία να χαρίζει μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας, το Schweppes αναζήτησε τους κορυφαίους Έλληνες bartenders, καλώντας τους να ετοιμάσουν μοναδικά cocktails για μία αξέχαστη βραδιά.

Μέσα από μία μακροχρόνια και δυνατή σύνδεση του brand με την κοινότητα του HORECA, οι 110 bartenders που συμμετείχαν στα events μέσα από τα «Secret Moments Under The Sunset», είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους Secret Cocktails με Schweppes Mixers και να πάρουν μέρος στον πρώτο Bartender Διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα ήταν «απολαυστικό»! 110 νέες δημιουργίες, 10 Finalist & 1 Closing Ceremony στην καρδιά της Αθήνας!

To Closing Ceremony πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 στο rooftop του Muse Urban Suites. Η έμπειρη κριτική επιτροπή, που απαρτιζόταν από επαγγελματίες του χώρου, ανέδειξε τους 3 μεγάλους νικητές που θα απολαύσουν ένα τριήμερο ταξίδι στο Berlin Bar Show, αλλά και online bartender courses για 1 χρόνο από τον Simone Caporale.

Κριτική Επιτροπή:

  • Μαίρη Ταλαιπώρου, Bar Manager του Nikkei Peruvian Resto-Bar
  • Αλέξανδρος Δοντάς, Συνιδιοκτήτης του Feelin’Good Athens
  • Λορέτα Τόσκα, Συνιδιοκτήτρια του Ηalfman και της ΙCE UΡ
  • Βασίλης Κυρίτσης, Συνιδιοκτήτης του Line και του Clumsie

Νικητές:

  • Gold Award: Bαγγέλης Βοργιάς, Bar Manager του Sou Sou All Day Bar και του Luxe and Easy Hotel
  • Silver Award: Μίλτος Τσίκας, Bar Leader του Τhe Dalliance House
  • Bronze Award: Σταυρούλα Μερλίγκα, Bar Manager του Vermut


Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τη νέα Mixability πρόταση του Schweppes, το Pink Signature, με συστατικά όπως το μύρτιλο και το μαύρο φραγκοστάφυλο, που το καθιστούν ως ένα ιδιαίτερο mixer με γλυκόπικρη γεύση και τραγανή φυσαλίδα, μια επιλογή που ταιριάζει απόλυτα με Gin και Vodka επιλογές και μπορούμε να την απολαύσουμε σε επιλεγμένα Prestige σημεία σε όλη την Ελλάδα.