Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου 2023, η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας ομορφιάς, έχει την τέλεια λύση για να κάνει το χαμόγελό σας να λάμψει αυτό το φθινόπωρο!

Η σωστή στοματική υγιεινή, όπως γνωρίζετε, είναι εξαιρετικά σημαντική όχι μόνο για να ενισχύσετε την υγεία των δοντιών σας, αλλά και για να βελτιστοποιήσετε την εμφάνισή σας στην ομορφιά με ένα χαμόγελο που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ας ανακαλύψουμε μαζί τη σουηδική ρουτίνα ομορφιάς αφιερωμένη στο χαμόγελό σας που δημιούργησε για εσάς η FOREO...

 

FOREO ISSA 3

Θέλετε μια ολοκληρωμένη λύση για τη στοματική σας υγιεινή; Γνωρίστε την FOREO ISSA 3, με τεχνολογία Sonic, απαλή και εξαιρετικά αντιβακτηριακή, η οδοντόβουρτσα  ISSA 3 σας χαρίζει αστραφτερό χαμόγελο όπου και όποτε θέλετε.

Σχεδιασμένη με μια μοναδική υβριδική κεφαλή από σιλικόνη ιατρικά ελεγμένη και πιστοποιημένη και τρίχες πολυμερούς PBT, αυτό το θαύμα της στοματικής φροντίδας είναι ανθεκτικό στα βακτήρια και την πλάκα και είναι έως και 10.000 φορές πιο αντιβακτηριακή από τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες με νάιλον τρίχες.

Εξοπλισμένη με πατενταρισμένη τεχνολογία παλμών T-Sonic με 16 προσαρμόσιμα επίπεδα έντασης, είναι επίσης απαλή για τα ούλα και τα μάγουλα και προσφέρει μια μοναδική και πολύ εύκολη στη χρήση εμπειρία.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ISSA 3

  • Κλινικά δοκιμασμένο για τη βελτίωση της συνολικής στοματικής υγιεινής κατά 140%. Επιπλέον, το 100% των χρηστών αναφέρουν λευκότερα, φωτεινότερα δόντια, πιο δροσερό στόμα και έναν μη αποξεστικό καθαρισμό που είναι απαλός για τα ούλα.
  • Κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει την ουλίτιδα και αφαιρεί 30% περισσότερη πλάκα από μια κανονική χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
  • Έως και 10.000 φορές πιο αντιβακτηριακή από τις συμβατικές οδοντόβουρτσες με νάιλον τρίχες, 100% αδιάβροχη, κατασκευασμένη από ανθεκτική στα βακτήρια ιατρική σιλικόνη και απαλλαγμένη από BPA και φθαλικές ενώσεις.
  • Μπαταρία εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, επαναφορτιζόμενη μέσω USB και έως 365 χρήσεις με μία μόνο φόρτιση - ιδανική για ταξίδια, ζωή εν κινήσει και για να την έχετε πάντα μαζί σας!
  • Μια βιώσιμη, υψηλής ποιότητας λύση με διάρκεια ζωής ετών και κεφαλές βουρτσίσματος που διαρκούν έως και 2 φορές περισσότερο από τις συνηθισμένες οδοντόβουρτσες.
  • Cruelty Free και vegan: για την ανάπτυξη και τις δοκιμές αυτής της οδοντόβουρτσας δεν χρησιμοποιήθηκαν ζώα.

 

FOREO BEAR

Το δεύτερο, βασικό βήμα στη Σουηδική ρουτίνα ομορφιάς για να ενισχύσετε το χαμόγελό σας αυτό το φθινόπωρο και όχι μόνο, είναι η φροντίδα του περιγράμματος των χειλιών και του σαγονιού σας.

Τεντώστε, γεμίστε, τονώστε και φωτίστε το περίγραμμα των χειλιών με τον εμβληματικό σύμμαχο ομορφιάς και ευεξίας της μάρκας FOREO BEAR, ο οποίος είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Το FOREO BEAR είναι η πρώτη παγκοσμίως εγκεκριμένη από τον FDA συσκευή μικρορευμάτων για γυμναστική προσώπου και διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα Anti-Shock. Αυτό το απαραίτητο gadget ομορφιάς βελτιώνει ορατά τα σημάδια της γήρανσης, ενεργοποιώντας και συσφίγγοντας απαλά τους 69 μύες του προσώπου και του λαιμού, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης περιοχής του περιγράμματος των χειλιών.

Κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, καθώς και βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, σε μόλις μία εβδομάδα χρήσης, το 95% των χρηστών αναφέρει νεανικό πρόσωπο και ανασηκωμένα ζυγωματικά, ενώ το 98% αναφέρει πιο φωτεινό, γεμάτο, θρεμμένο και ελαστικό δέρμα. Όλα αυτά χάρη στις καθοδηγούμενες από την εφαρμογή και τις χειροκίνητες θεραπείες που μπορούν να προσαρμοστούν σε μεγάλο βαθμό ώστε να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη του δέρματός τους.

Όπως όλες οι συσκευές μικρορευμάτων, το FOREO BEAR πρέπει να χρησιμοποιείται με έναν αγώγιμο ορό: για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστούμε τον πρόσφατα σχεδιασμένο ορό προσώπου FOREO SUPERCHARGED SERUM 2.0, πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, κεραμίδια, αμινοξέα, σκουαλάνη, πανθενόλη και βιταμίνη Ε, καθώς και ένα καινοτόμο σύμπλεγμα ηλεκτρολυτών.

 

Τώρα είστε έτοιμοι να λάμψετε με νέο φως!

 

Οι λύσεις ομορφιάς και περιποίησης στοματικής υγιεινής είναι διαθέσιμες στο foreo.com  και sephora.gr