Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και το Le Petit Marseillais αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για αξέχαστες στιγμές απόδρασης παρέα με προϊόντα που είναι πιο κοντά στη φύση από ποτέ! Τα δύο νέα εξωτικά αφρόλουτρα μαζί με τις δύο νέες προτάσεις για καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας, προσφέρουν την ολοκληρωμένη φροντίδα που είναι τόσο απαραίτητη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το αφρόλουτρο Τιάρε με βασικό συστατικό το λουλούδι τιάρε, και το αφρόλουτρο Καριτέ με βασικό συστατικό το βιολογικό έλαιο αργκάν & καριτέ, καθαρίζουν και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση για ένα γλυκό καλοκαιρινό ταξίδι. Χάρη στο υπέροχο, δροσερό και ανάλαφρο άρωμά τους η περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται ακόμα πιο απολαυστική. Τα νέα αφρόλουτρα Le Petit Marseillais είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς χρωστικές, με ουδέτερο pH και 92% φυσικά συστατικά.  

Η καθημερινή φροντίδα εμπλουτίζεται περαιτέρω από το Le Petit Marseillais με δύο νέα, εμπνευσμένα από τη φύση αρώματα, σε γαλακτώματα σώματος, λουλούδι τιάρε και έλαιο Jojoba. Με πλούσια υφή που απορροφάται γρήγορα, οι νέες προτάσεις σε γαλάκτωμα σώματος χαρίζουν 48ωρη ενυδάτωση και θρέψη. Κατάλληλα ακόμα και για ξηρές επιδερμίδες, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, παρέχουν πολύτιμη περιποίηση με τις πιο απαλές συνθέσεις. Αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και υπέροχα αρωματισμένη, χαρίζουν πλούσιες καλοκαιρινές νότες.

Αναζητήστε τa νέα προϊόντα αφρόλουτρων και γαλακτώματα σώματος από το Le Petit Marseillais στα ράφια των σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!

#LePetitMarseillais