Στο δεύτερο drop της συλλογής MAX&Co. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 δίνεται έμφαση στο έντονο mix&match, τις ρίγες, τα tie-dyed denim και τα φλοράλ μοτίβα μέσω μιας άκρως καλοκαιρινής καμπάνιας με ναυτικό θέμα.
Τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας – ριγέ πλεκτά και deck shoes – εμφανίζονται σε μια ζωηρή χρωματική παλέτα από φούξια και candy ροζ έως μπλε και πράσινο. Και φυσικά το ελαφρύ trench coat δε θα μπορούσε να λείπει αφού είναι το ιδανικό καλοκαιρινό κομμάτι για επιτυχημένο layering.

 


THE ELEVATED EXPLORER


Με στόχο τις νέες περιπέτειες και τη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων, τα σύνολα της νέας συλλογής προσφέρουν άνεση και ευκολία. Τα ανάλαφρα βαμβακερά σετ, τα παντελόνια palazzo και οι midi φούστες από πλισέ ανακυκλωμένο πολυεστέρα αποτελούν βασικά κομμάτια των διακοπών και μοιάζουν ιδανικά για ταξίδια με χειραποσκευή.
Τα πολύχρωμα φλοράλ prints, τα hippy-luxe κροσέ παντελόνια, οι τουνίκ με πρωτότυπα patchwork, και τα μάξι φορέματα που τραβούν τα βλέμματα δημιουργούν σύνολα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Όσο για το απόλυτο hero piece της συλλογής; Δεν είναι άλλο από το μαντήλι με στάμπα που θυμίζει καρτ-ποστάλ και μπορεί να φορεθεί ακόμα και ως τοπ ή κορδέλα στα μαλλιά.

 


SO BOHO!


Αντλώντας έμπνευση από την μποέμ αισθητική της Ibiza, η συλλογή περιλαμβάνει σύνολα διαφορετικά αλλά πολύ ιδιαίτερα. Οι ημέρες που αφιερώνονται στην ανακάλυψη τοπικών αγορών και οι νύχτες που είναι γεμάτες χορό και διασκέδαση απαιτούν ευκολοφόρετα και συγχρόνως εντυπωσιακά looks.
Το απόλυτο go-to κομμάτι είναι το πουκάμισο παραλίας που συνδυάζει ένα τροπικό Hawaiian φλοράλ μοτίβο με γεωμετρικά σχέδια στο γιακά και στα μανίκια και συνδυάζεται με το ίδιου σχεδίου σορτς. Όσο για τον ορισμό του καθημερινού σικ στιλ δεν είναι άλλος από ένα μίντι ανάλαφρο halter neck φόρεμα.


&Co.LLABORATION WITH ELENA CIUPRINA ‘’LET’S DRAW!’’


Βασικό κομμάτι της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 αποτελεί η συλλογή κάψουλα Let’s Draw! σε συνεργασία με την καλλιτέχνιδα και fashion illustrator Elena Ciuprina. Έχοντας τη βάση της στο Μιλάνο, η Ciuprina έχει αποτυπώσει τα πάντα, από σόου πασαρέλας μέχρι street style στιγμές, με το χαρακτηριστικό της στιλ ζωγραφικής, το οποίο έχει δημοσιευτεί σε μερικά από τα κορυφαία περιοδικά του κόσμου όπως το Elle, το Harper's Bazaar, το Glamour και το L'Officiel Italia.
Για τη συλλογή Let’s Draw! άντλησε έμπνευση από το hippy vibe της Ίμπιζα και της δεκαετίας του '60 και δημιούργησε σκίτσα που θυμίζουν καλοκαιρινές διακοπές. Μια γυναίκα που φορά ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, δύο κορίτσια που απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία και μια παρέα γυναικών που χορεύει ξέγνοιαστα είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα σκίτσα της που αποτυπώνονται επάνω σε κλασικά T-shirts διαφόρων χρωμάτων, κοντομάνικα ή αμάνικα, μακριά ή cropped.