Η H&M γιόρτασε τη νέα συλλογή Studio S/S 23 με μια πολυδιάστατη εμπειρία στην Αθήνα για πέντε ambassadors της H&M Studio. Για πρώτη φορά, τα fashion icons Τόνια Σωτηροπούλου και Ευγενία Σαμαρά από την Ελλάδα, Mirela Ilieva από τη Βουλγαρία, Dora Predojevic από την Κροατία και Una Krlic από τη Σερβία, μας μεταφέρουν μέσα στον λαμπερό κόσμο των σύγχρονων σταρ μέσα από ένα «ημερολόγιο στιγμιότυπων μόδας».

Η συναρπαστική διήμερη εμπειρία στην Αθήνα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, ένα αποκλειστικό preview της νέας συλλογής στο Showroom της H&M στην Αθήνα, επίσκεψη στο Flagship κατάστημα στην Ερμού, καθώς και μια θεματική φωτογράφιση στο Θέατρο Παλλάς, ένα από τα εμβληματικά θέατρα της πόλης.

Ακριβώς όπως οι ντίβες της Χρυσής Εποχής του Χόλυγουντ και οι σύγχρονες σούπερ σταρ, οι ξεχωριστές καλεσμένες απαθανατίστηκαν φορώντας κομμάτια από τη συλλογή H&M Studio SS23, μέσα από τον φακό του καταξιωμένου Έλληνα φωτογράφου Νικόλα Μάστορα, αποτυπώνοντας  ότι «κάθε στιγμή της ημέρας είναι μοναδική και ότι η ζωή είναι μια σκηνή».

Για το μεγάλο φινάλε αυτής της μοναδικής εμπειρίας, οι ambassadors  της H&M Studio γιόρτασαν σε ένα αποκλειστικό δείπνο στο θρυλικό μπαρ/εστιατόριο Athénée.

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από την προσέγγιση «go big or go home», συνδυάζοντας την ακατέργαστη ευκολία στο ντύσιμο με μια ριζοσπαστική γοητεία. Τα εξωστρεφή βραδινά σχέδια και τα statement ρούχα συνδυάζονται με αγαπημένα κλασικά, επιβλητικά αξεσουάρ.

Η συλλογή H&M Studio S/S23 θα είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά στο hm.com από τις 2 Μαρτίου.

#HMStudioSS23