Το άρωμα είναι το προϊόν που προσαρμόζεται στην προσωπικότητα, τη διάθεση, αλλά και την εποχή.

Πολλοί λάτρεις της ομορφιάς παραδέχονται ότι το άρωμα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, γιατί τους φτιάχνει τη διάθεση.

Η αλήθεια είναι ότι ένας ψεκασμός αρκεί για να ανανεώσει την εμφάνισή μας. Γι' αυτό, εξάλλου, το άρωμα είναι το τελευταίο προϊόν που «προσθέτουμε» στο look μας, αφού έχουμε ντυθεί και βαφτεί. Με αυτό, ολοκληρώνουμε την εμφάνισή μας και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη μέρα μας, ή τη βραδιά μας.

        

Τον χειμώνα, επιθυμούμε πιο δυνατά και έντονα αρώματα, με νότες όπως το κεχριμπάρι και τον μόσχο να βρίσκονται στο επίκεντρο. Επιπλέον, εξαιρετικές επιλογές αποτελούν και τα gender free αρώματα.

Η αγορά καλύπτει όλα τα γούστα, τόσο σε επίπεδο σύνθεσης όσο και σε οικονομίας, καθώς παρ’ όλο που υπάρχουν ακριβά αρώματα ταυτόχρονα με λίγο ψάξιμο μπορούμε να βρούμε οικονομικότερες επιλογές, οι οποίες έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση

Μετά από έρευνα, καταλήξαμε σε 5 οικονομικά αρώματα που μένουν αναλλοίωτα στην επιδερμίδα μας για ώρες. Αρώματα με σχεδόν 20 ευρώ, τα οποία σας υποσχόμαστε πως θα λατρέψετε.

 

                      

Instagram @thebodyshop

The body shop black musk: Το συγκεκριμένο άρωμα αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό πικάντικης, γλυκιάς  και σέξυ μυρωδιάς!

                    

Instagram @whatfragancenext

Zara, Ebony Wood: Η gender free πρόταση των Zara αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας επιλογές στην κατηγορία των οικονομικών αρωμάτων.

                    

Instagram @avgerinoscosmetics

Avgerinos, Baby Talc: Ένα πουδρένιο και φρέσκο άρωμα, το οποίο θα σας κάνει να μυρίζεται σαν μωρό.

                    

Instagram @nuxegreece

Nuxe, Reve de the: Το συγκεκριμένο άρωμα... μυρίζει καλοκαίρι!

                   

Instagram @caudalie

Caudalie, The Des Vignes: Σαν τις κυριακάτικες μέρες που θέλουμε να καθόμαστε στον καναπέ μας και να βλέπουμε την αγαπημένη μας ταινία... έτσι και το συγκεκριμένο άρωμα θα ανυπομονείτε να το φοράτε κάθε μέρα.