Αν έχουν δίκιο όσοι προβλέπουν ότι το video αυτό θα κάνει τόση επιτυχία όση είχε κάνει πριν λίγα χρόνια το "Gangnam Style" ή πέρσι το "Harlem Shake", την πατήσαμε! Το "Chick Chick" της Κινέζας τραγουδίστριας Wang Rong είναι από αυτά τα εκνευριστικά τραγούδια με το μονότονο ρυθμό που όλο λες ότι δεν αντέχεις να ακούς, αλλά αρκεί να ακούσεις μια νότα για να αρχίσεις να το σιγοτραγουδάς μέσα στο κεφάλι σου μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. 

Το videoclip είναι μια άλλη σουρεαλιστική ιστορία, αφού δεν έχει ούτε άκρη ούτε σεριά, δεν βγάζει κανένα νόημα -αλλά από ό,τι φαίνεται δεν φτιάχτηκε και για να εξηγήσει τα μυστήρια του σύμπαντος, αλλά για να σε κάνει να το χαζεύεις, είτε είσαι 3 ετών (βλέπε κοτούλες και σκυλάκια) είτε 30 (βλέπε ημίγυμνα αγόρια και κορίτσια με φουστίτσες μπαλέτου).

Αν και το video έχει ήδη μερικά εκατομμύρια hits στο youtube, η δική μας ελπίδα είναι ότι οι προβλέψεις θα πέσουν έξω και δεν θα το ξανακούσουμε ποτέ (εκτός αν μας γίνει έμμονη ιδέα και πατήσουμε μόνοι μας Chick Chick στο Google)!