Η Miley Cyrusς εξέπληξε τους θαυμαστές της με την πρεμιέρα του τελευταίου της single, «Flowers». Το τραγούδι έχει γίνει ένας ύμνος στην αυτο-ενδυνάμωση, πέραν των κλασσικών στερεοτυπικών love songs. Σε αυτό, η τραγουδίστρια ανταλλάσσει την πικρία με την αυτό-αγάπη και τη δίψα για εκδίκηση με έναν φόρο τιμής στον εαυτό της.

Το «Flowers» έρχεται δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της ερμηνεύτριας και του ηθοποιού Liam Hemsworth.  Το τραγούδι έχει σαφείς αναφορές στην ερωτική τους ιστορία, αντικείμενο πολλών σχολίων από τα διεθνή media. Γνωρίστηκαν όταν ήταν νέοι και παντρεύτηκαν στις 23 Δεκεμβρίου 2018 στο Νάσβιλ. Η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι κατά τη διάρκεια των χρόνων που ήταν μαζί, αντιμετώπιζε προβλήματα με άγχος, κατάθλιψη και εθισμό στο αλκοόλ. Έχει, επίσης, πει ότι η τάση του Liam Hemsworth να βγαίνει έξω και να επιστρέφει σπίτι του μαστουρωμένος και μεθυσμένος δεν βοηθούσε την κατάσταση στο σπίτι.

Το κομμάτι της είναι η πρώτη γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει από το επερχόμενο άλμπουμ της Endless Summer Vacation, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου.

Instagram @mileycyrus

Ας το απολαύσουμε!