Τα τριαντάφυλλα, σύμβολο της αγάπης και του ρομαντισμού, αποτελούν μία διαχρονική επιλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτή τη χρονιά επιλέξτε ένα πλούσιο μπουκέτο με αρώματα τριαντάφυλλου από την Jo Malone London.

Δώστε την ευκαιρία στους αγαπημένους σας να απολαύσουν τα τριαντάφυλλα στην πιο όμορφη εκδοχή τους, μέσα από σαγηνευτικά αρώματα σε limited-edition συσκευασίες. Δημιουργήστε αρωματικές αναμνήσεις με το χαρακτηριστικό άρωμα του Red Roses ή μέσα από τα νέα Rose Blush και Rose Water & Vanilla. Διαφορετικά, επιλέξτε το νέο κερί Rose Blush Home Candle για να προσδώσετε στον χώρο σας άρωμα από φρεσκοκομμένα ροδοπέταλα.

Η συλλογή Jo Malone London Roses περιλαμβάνει:

Red Roses

Το άρωμα του σύγχρονου ρομαντισμού. Με φύλλα βιολέτας και μια νότα λεμονιού, ξεδιπλώνεται σαν ένα μπουκέτο από φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα κήπου.

Νότες Κορυφής: Λεμόνι

Νότες Καρδιάς: Κόκκινα τριαντάφυλλα

Νότες Βάσης: Κηρήθρα

Rose Blush

Λεπτά ροδοπέταλα αιωρούμενα σε ένα απολαυστικό ζελέ. Η γοητεία αυτών των ροζ πετάλων εμπνέει μια πολύτιμη γλυκιά συνήθεια για τη μεγάλη βρετανική καλοκαιρινή γιορτή. Ο ζωηρός βασιλικός και μια ζουμερή νότα λίτσι προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά σε αυτό το απαλό floral άρωμα, αγκαλιασμένο από white musk.

Νότες Κορυφής: Βασιλικός

Νότες Καρδιάς: Τριαντάφυλλο

Νότες Βάσης: White Musk

Rose Water & Vanilla

Ένα απολαυστικό τριαντάφυλλο για να το μοιραστείτε και να το απολαύσετε. Ροδόνερο και ζεστή βανίλια εμπλουτίζονται με μια λαχταριστή μπουκιά λουκούμι. Κρεμώδες και αρωματικό.

Νότες Κορυφής: Ροδόνερο

Νότες Καρδιάς: Λουκούμι Τριαντάφυλλο

Νότες Βάσης: Βανίλια

Velvet Rose & Oud

Τριαντάφυλλο Δαμασκού. Καθώς αναδύεται ο πλούσιος floral χαρακτήρας του αρώματος, οι spicy και μελένιες πτυχές στην καρδιά δημιουργούν ένα πολυτελές σώμα.

Νότες Κορυφής: Γαρύφαλλο

Νότες Καρδιάς: Τριαντάφυλλο Δαμασκού

Νότες Βάσης: Oud

Όλη η συλλογή:

Limited-Edition Red Roses Cologne 50ml

Limited-Edition Rose Blush Cologne 50ml

Limited-Edition Rose Water & Vanilla Cologne 50ml

Limited-Edition Rose Blush Home Candle

Red Roses Body & Hand Wash

Red Roses Home Candle

Red Roses Diffuser

Velvet Rose & Oud Diffuser

Velvet Rose & Oud Body Crème

Velvet Rose & Oud Hair Mist

 

Διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης Jo Malone London από τον Ιανουάριο του 2023.

Ακολουθήστε τον οίκο Jo Malone London σε Facebook, Twitter, Pinterest και Instagram @JoMaloneLondon #JoMaloneLondon #ScentsOfBritain