Το CÎROC Squad μας δείχνει πώς να ζήσουμε με τον πιο celebrational τρόπο το nightlife της πόλης και μας καλεί να κάνουμε το δικό μας #CIROCYOURCITY αυτές τις γιορτές.

Ελληνικό nightlife σημαίνει celebration και celebration σημαίνει CÎROC. Ειδικά όσο βρισκόμαστε σε festive season, η πόλη αποτελεί τον τέλειο προορισμό για βραδινές εξόδους με την παρέα. Αυτό ακριβώς έκανε και το CÎROC Squad στην Αθήνα. Όλοι μαζί διασκέδασαν σε τρεις iconic εξόδους και μας έδειξαν τι πραγματικά σημαίνει CÎROC YOUR CITY!

Το CÎROC Squad, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Κωνσταντίνος Τσάγκαρης, Bill Roxenos, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και DJ Kas, επισκέφτηκαν τα πιο hot μαγαζιά της Αθήνας, αναδεικνύοντας με τον πιο celebrational τρόπο τη νυχτερινή ζωή της πόλης, η οποία απευθύνεται σε κάθε στυλ, αρκεί να είσαι σε mood για να κάνεις CELEBRATE WITH CÎROC. 

Τα μπαράκια στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δεν υστερούν σε τίποτα από τα Ευρωπαϊκά πολυβραβευμένα bars. Γι’ αυτό, η cool παρέα της CÎROC επέλεξε να δειπνήσει στο Rock n Roll στο Κολωνάκι και να απολαύσει την ultra-premium CÎROC Vodka χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τον πιο playful τρόπο.

Η νυχτερινή ζωή της πόλης δεν είναι μόνο ελληνικές βραδιές αλλά και epic parties στα πιο cool nightclubs. Σε όποια πόλη της Ελλάδας και αν βρεθείς τα club αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της βραδινής ζωής, γι’ αυτό και το CÎROC Squad επισκέφθηκε το απόλυτο dance spot της Αθήνας, Dybbuk. Διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αναδεικνύοντας έτσι την club σκηνή της πόλης με την συνοδεία της εκλεπτυσμένης CÎROC Vodka.

H Ελληνική βραδιά στα μπουζούκια αποτελεί τον πιο εμβληματικό τρόπο να γιορτάσεις τη νυχτερινή ζωή της πόλης, ειδικά κατά τη διάρκεια των γιορτών. Μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εξόδους του CÎROC Squad. Όλοι μαζί επισκέφτηκαν τα top μπουζούκια της πόλης, Fantasia Live και Romeo Club και η CÎROC Vodka, συνόδευσε με τον πιο premium τρόπο τις βραδιές αυτές. Η playful διάθεσή τους, ο χορός, τα γαρύφαλλα και το πρώτο τραπέζι δίπλα στην πίστα συνέβαλαν στην απόλαυση ενός μοναδικού CÎROC Your City outing!

Τις βραδιές στην πόλη συνόδευσε το απόλυτο night serve, CÎROC and Tonic, προσθέτοντας premium γεύση στις CÎROC YOUR CITY εμπειρίες

Μέσα από τις iconic εξόδους στην πόλη, το CÎROC Squad μας εμπνέει να κάνουμε το δικό μας CÎROC YOUR CITY, σε κάθε πόλη, με οποιαδήποτε αφορμή αρκεί να έχουμε την πιο celebrational διάθεση!

 

#CirocYourCity #CelebrateWithCiroc

@CirocVodka