Το lifestyle κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά υποδέχεται τις γιορτές με ξεχωριστές προτάσεις δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο απόλυτος προορισμός για all things niche beauty & lavish home gifting καλωσορίζει τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Κηφισιάς, στην συμβολή των οδών Αργυροπούλου και Λεβίδου, για να ανακαλύψουν τα πιο ξεχωριστά δώρα ομορφιάς και διακόσμησης.

Μοναδικές αρωματικές δημιουργίες από το Παρίσι με την υπογραφή των οίκων Memo Paris, Floraiku & Heeley, luxury skincare από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα & βραβευμένα brand Augustinus Bader, Dr Barbara Sturm, Omorovicza, ξεχωριστές χειροποίητες  πορσελάνες Emaux de Longwy με επίχρυσες λεπτομέρειες, λαμπερά κοσμήματα διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, luxury haircare προϊόντα Balmain, Oribe & Alexander de Paris αξεσουάρ, η πιο πλούσια συλλογή από πολυτελή κεριά και diffuser για κάθε στυλ από τους οίκους Dr Vranje’s, Voluspa, Saint Esprits και πολλές ακόμη εξαιρετικές επιλογές σας περιμένουν στο Heaven on Earth στην Κηφισιά αλλά και online στο heavenonearth.com.gr/

Όλα τα αγαπημένα niche perfume, beauty & home décor brands πρωταγωνιστούν στη νέα εορταστική βιτρίνα, η οποία είναι μοναδικά διακοσμημένη στο απόλυτο luxury Christmas mood με τα υπέροχα advent calendars των οίκων Dr Barbara Sturm και Voluspa. Χαρίστε ένα δώρο γεμάτο εκπλήξεις για κάθε ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα με ένα beauty ή ένα home decor advent calendar. Ξεχωριστά προϊόντα, ικανά να εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της ομορφιάς και του design.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς οι νέες πολυαναμενόμενες αφίξεις στο κατάστημα φέρουν τις διάσημες υπογραφές του παγκοσμίου beauty φαινομένου Aesop, των μοναδικών χειροποίητων κεριών Maison La Bougie, Baobab και Wild & Funk.

Περιπλανηθείτε σε ένα κόσμο εκλεπτυσμένης ομορφιάς και απαράμιλλου design μέσα από  πολυτελείς ιδέες δώρων, που φθάνουν από όλο τον κόσμο στο κατάστημα Heaven on Earth και online.

 

Heaven on Earth, Αργυροπούλου 1-3 και Λεβίδου 16, Κηφισιά

Τηλ: 210 8081151

https://heavenonearth.com.gr/

@heavenonearthathens

#heavenonearthAthens #HolidaysInHeaven