Τα πολυκαστήματα notos Αθήνας και Θεσσαλονίκης γιόρτασαν την ομορφιά και την μόδα με δύο beauty events που πραγματοποιήθηκαν 6 έως 8 Οκτωβρίου στην Αθήνα και 13 έως 15 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Γνωστοί προσκεκλημένοι και καταναλωτές έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία με happenings, δώρα και  συμβουλές από τους κορυφαίους make up & skin experts των αγαπημένων beauty brands. Οι προσκεκλημένοι της Θεσσαλονίκης  ανακάλυψαν επιπλέον το εντυπωσιακό Pop Up Store με τις πιο fashion τσάντες των αγαπημένων brands του notos.

 

Στα notos Αθήνας, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου υπήρχε η παρουσία του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού Athens Dee Jay 95.2 με την Νάγια Αποστόλου. Τα ζαχαροπλαστεία Fresh προσέφεραν υπέροχα γλυκά και  σπιτική λεμονάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του beauty τριήμερου σε όλους τους προσκεκλημένους. 

Στα notos Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου υπήρχε η παρουσία του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού Zoo Radio 90.8 με τον Bill Nakis & the Boss Crew. Το event της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της πόλης, επιμελήθηκε η Epi-Direct.

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos σε Instagram, Facebook, TikTok & YouTube.

Social channels:  IG: @notosofficial, FB:@notosGreece TikTok: notos_official & YouTube: @notosofficial

www.notos.gr