Η Polaroid παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Η Συλλογή Γυαλιών Polaroid Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 εξακολουθεί να προσφέρει μια Βιώσιμη Επιλογή σε πολλά μοντέλα γυαλιών οράσεως και ηλίου για ενήλικες και παιδιά.

Αυτή η βιώσιμη συλλογή, που σέβεται τη φύση, είναι κατασκευασμένη από ειδικά επιλεγμένα υλικά:

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ: Ένα πλαστικό βιολογικής προέλευσης, αποτελούμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμους πόρους, όπως το καστορέλαιο, μια πρώτη ύλη υπεύθυνης γεωργίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ: Ένα ιδιαίτερο υλικό που παράγεται από κυτταρίνη και συγκεκριμένα από βαμβάκι.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΟ: Τα βιώσιμα μοντέλα της Polaroid είναι κατασκευασμένα από επαναχρησιμοποιήσιμα μέταλλα, γιατί και τα σκουπίδια αξίζουν μια δεύτερη ζωή. Επιπλέον, διατίθενται σε ειδική ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ από ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

 

Συλλογή «COOL»

Η συλλογή «COOL» παρουσιάζει στιλάτα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες, από ελαφρύ πολυκαρβονικό υλικό και μέταλλο, που χαρακτηρίζονται από παιχνιδιάρικα χρώματα στους σκελετούς και τους φακούς, καθώς και τις λεπτομέρειες ουράνιου τόξου, που δίνουν έναν απροσδόκητο τόνο.

 

Συλλογή «Essential»

 

Η συλλογή «Essential» παρουσιάζει νέα γυαλιά ηλίου με διαχρονικά σχέδια και τεχνικές λεπτομέρειες που εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και απόλυτη άνεση.

 

Συλλογή «Active Sport»

Η συλλογή «Active Sport» προτείνει καινούρια, χρωματιστά, unisex μοντέλα τα οποία συμπληρώνουν ιδανικά κάθε athleisure εμφάνιση, συνδυάζοντας απόλυτη άνεση και κορυφαία ποιότητα όρασης, χάρη στους πολωτικούς φακούς που είναι ιδανικοί για άθληση σε εξωτερικούς χώρους.