Με νέες, απόλυτα καλοκαιρινές και ανανεωμένες βιτρίνες, καλωσορίσαμε το καλοκαίρι σε ένα μοναδικό PR event στα πολυκαταστήματα notos, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων, με πολυετή πορεία στην ελληνική αγορά, στο χώρο της μόδας αλλά και της ομορφιάς. Η εκδήλωση διεξήχθη την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Τύπου, Influencers και δεν έλειψαν λαμπερές παρουσίες από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Οι νέες, καλοκαιρινές βιτρίνες με εντυπωσιακά 3D παγωτά & έντονα καλοκαιρινά στοιχεία, γεμάτες fun, pop, neon επιγραφές, έδωσαν ζωντάνια και μια cool διάθεση στο event.

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στα νέα fashion corners του πολυκαταστήματος και γνώρισαν από κοντά όλα τα τελευταία summer beauty,  fashion & home trends των μεγάλων & ανερχόμενων brands. Στο event οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα premium ελληνικά αναψυκτικά Three Cents, ενώ γεύτηκαν δροσερά παγωτά.

«Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι στα notos, με νέες fashionable βιτρίνες, pop διάθεση, καλοκαιρινό ύφος & έντονο χρώμα. Το  αναπτυσσόμενο portfolio των πολυκαταστημάτων notos και η ένταξη των πιο fashionable brands σε Ομορφιά, Μόδα & Σπίτι δίνουν ένα εύρος επιλογών στον καταναλωτή μας προσφέροντας αυτή την αγοραστική εμπειρία της οποίας το επίκεντρο είναι ο πελάτης μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Πυθαρούλη, Marketing & Communications Director, notos Department Stores.

«Στα πολυκαταστήματα notos χαράζουμε νέα πορεία με νέα στρατηγική αναβάθμισης και “ενημέρωσης” των καταστημάτων και των συλλογών. Παρόλο που λειτουργούμε ως multi retailer με 4 φυσικά πολυκαταστήματα και παρουσία online, προσφέροντας μια omni αγοραστική εμπειρία, παραμένει πολύ σημαντικό το ιστορικό πολυκατάστημα ναυαρχίδα  στην περιοχή της Ομόνοιας. Με την ευκαιρία των νέων καλοκαιρινών βιτρινών μας, είχαμε την ευκαιρία να καλέσουμε τον κόσμο να επισκεφτεί το πολυκατάστημά μας στην καρδιά της πόλης, να βιώσει τις αλλαγές και να καλωσορίσουμε μαζί το καλοκαίρι και μια νέα εποχή!», Βαλέρια Τάραντο, Managing Director, notos Department Stores BU.

Επιπλέον, τοποθετήθηκαν στις βιτρίνες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης QR codes, τα οποία οδηγούν σε αντίστοιχη σελίδα στο notos.gr και στις οποίες εμφανίζονται τα προϊόντα που εμπεριέχονται στις βιτρίνες κάθε πολυκαταστήματος, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον περαστικό που δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του ή στην περίπτωση που είναι κλειστό το πολυκατάστημα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, να σκανάρει και να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά την αγορά του. Ενώ, το επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν αντίστοιχα QR codes και στις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων Πειραιά και Καλαμάτας. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί άλλη μία δράση στην κατεύθυνση του omni channel.

Η εκδήλωση υπενθύμισε ότι τα πολυκαταστήματα notos απαντάνε και ικανοποιούν όλα τα «θέλω» των καταναλωτών, με ανανεωμένους χώρους & μάρκες, χαρίζοντας την απόλυτη εμπειρία shopping. Προσελκύουν νέα ανερχόμενα & περισσότερα brands που εξυπηρετούν τις ανάγκες εύρους ηλικιών και προτιμήσεων προσφέροντας μοναδικές προσφορές και προνόμια.

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social κανάλια μας σε Instragram, Facebook & YouTube

Social channels:  IG: notosofficial, FB: notosGreece & YouTube: notosofficial

Web: www.notos.gr