To bullying είναι ένα φαινόμενο που όλοι μας έχουμε βιώσει όταν ήμασταν μικροί, αλλά και σε πιο μεγάλες ηλικίες. Είτε ενεργητικά, είτε παθητικά, είτε ως παρατηρητές όλοι έχουμε δει ένα περιστατικό με bullying. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους απλούς ανθρώπους, αλλά και για τους διάσημους, εκ των οποίων πολλοί ήταν θύματα σχολικών τραμπούκων. Πάμε στοίχημα ότι οι τελευταίοι τώρα θα φτύνονται στο καθρέφτη μόλις είδαν την εξέλιξη αυτών που κορόιδευαν, έκαναν περίγελο ως και έδερναν.

Rihanna, Justin Timberlake, Jennifer Lawrence, Miley Cyrus…Όλοι αυτοί έχουν κάτι κοινό μαζί σου. Γιατί και οι διάσημοι έπεσαν θύματα τραμπουκισμού στο σχολείο.

RihannaΣήμερα όλος ο ανδρικός πληθυσμός εξιτάρεται μόνο στην όψη του καραμελένιου δέρματος της Riri. Όμως στα μικράτα της η ποπστάρ από τα Μπαρμπέιντος δεχόταν δούλεμα για το χρώμα της, αλλά και για το στήθος της.

Justin Timberlake: Τι κι αν σήμερα είναι από τους πιο σέξι άνδρες; Όταν ήταν μικρός ο Justin είχε φουντωτό μαλλί με μπούκλες και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τα αλάνια της γειτονιάς. Επίσης δεν έπαιζε ποδόσφαιρο. Φάουλ για τους μπούληδες αυτό. Τώρα αυτός έχει την Jessica Biel δίπλα του κι αυτοί μάλλον μια μπίρα.

Jennifer Lawrence: Την τραβάει το δράμα από μικρή. Η Lawrence βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες από τη μία για τις «διαρροές» της και τον sex tape της που λέγεται ότι θα σκάσει σαν μπόμπα κι από την άλλη τη γκρίνια της Gwyneth Paltrow επειδή θα γνωρίσει τα παιδιά της με μόλις 2 μήνες σχέσης. Και μικρή δεν περνούσε ευήμερα, αφού άλλαζε σχολεία σαν τα πουκάμισα για να ξεφεύγει από τα κακά κορίτσια.

Miley Cyrus: Εδώ δεν μιλάμε απλά για bullying, αλλά για ολόκληρο κίνημα. Anti-Miley Club είναι το γκρουπ που είχαν φτιάξει μερικές κοπέλες και έβγαζαν το άχτι τους και τη χολή τους κατά της ατίθασης ποπστάρ. Που γίνονται εγγραφές κορίτσια;

Taylor Swift: Από τη μουσική της και μόνο μπορείς να καταλάβεις ότι είχε φάει πολύ κοροϊδία στο σχολείο, αφού η κλάψα και το «Φάνη μη με αφήνεις, Φάνη γύρνα πίσω» στυλ της είναι δείγματα πόνου. Τώρα εξηγούνται πολλά.

Eminem: Ο άγριος και δυναμικός Eminem όταν ήταν μικρός δεν έμεινε-μ σε σπίτια για μεγάλο διάστημα και σε κάθε γειτονιά θεωρούνταν ο νεόφερτος που έπρεπε να περάσει το τελετουργικό υποδοχής στην κάστα. Πρώτο στάδιο ήταν το ξύλο. Και όπως λέει τις είχε φάει πολλές φορές.

Christian Bale: Από τα 13 του αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και αυτό ήταν αρκετό για τους γύρω του. Αργότερα που έγινε Batman σίγουρα θα τους εκδικήθηκε.

Rosario Dawson: Μπορεί σήμερα η 35χρονη ηθοποιός να έχει ένα από τα πιο πληθωρικά φυσικά στήθη, αλλά όταν ήταν μικρή το ανύπαρκτο στήθος της είχε αποτελέσει λόγο για να την δείχνουν και να γελάνε.

Lady Gaga: Όλο το ακούγαμε κατά την παρουσία της στη χώρα μας. Τερατάκια από δω τερατάκια από εκεί, αλλά γιατί τερατάκια; Γιατί η Λαίδη μικρή ένιωθε κακάσχημη και της είχε μείνει η ρετσινιά Freak.

Mila Kunis: Η εξ Ουκρανίας ορμώμενη Mila δεχόταν τα πυρά γιατί είχε αστείο πρόσωπο και γελούσαν μαζί της. Τώρα που ζει στο Λος Άντζελες και περιμένει το παιδί του Άστον Κούτσερ γελάει η ίδια.