Σας παρουσιάζουμε τη νέα False Lash Effect XXL Mascara, εμπνευσμένη από τις τεχνητές βλεφαρίδες που τοποθετούνται στα κέντρα αισθητικής, με την υπογραφή της Max Factor – μία mascara που χαρίζει έντονο, μακράς διάρκειας αποτέλεσμα για makeup looks που μπορούν να υποστηριχτούν από το πρωί έως το βράδυ.

FALSE LASH EFFECT XXL MASCARA

Η False Lash Effect XXL Mascara αναπτύχθηκε χάρη στην προηγμένη τεχνολογία υψηλής απόδοσης της Max Factor, διαθέτοντας μία σύνθεση πλήρους ελαστικότητας που προσφέρει έως και 70% περισσότερο μήκος, ενισχύοντας τις βλεφαρίδες από τις άκρες τους. Με σεβασμό προς το περιβάλλον, η μοναδική της φόρμουλα έχει σχεδιαστεί χωρίς άρωμα, ορυκτέλαιο (mineral oil) και τάλκ.

Η XXL Mascara δεν προσφέρει απλά σαγηνευτικό μήκος αλλά χαρίζει και επιπλέον όγκο για πραγματικά XXL βλεφαρίδες. Με αποτέλεσμα που δεν δημιουργεί κόμπους ή μουτζούρες η XXL Mascara σας εγγυάται έντονο βλέμμα χωρίς ατέλειες, όλη την ημέρα. Η αδιάβροχή της φόρμουλα αφαιρείτε εύκολο με τα κλασσικά προϊόντα ντεμακιγιάζ.

Η εφαρμογή της γίνεται ακόμα πιο εύκολη με το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο λεπτές βλεφαρίδες. Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα περνάτε μία στρώση προϊόντος, αφήνετε να στεγνώσει μερικώς η σύνθεση της και στη συνέχεια περνάτε και δεύτερη στρώση.

Η XXL Mascara αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά False Lash Effect και αποτελεί την μεγαλύτερη mascara της Max Factor μέχρι σήμερα. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και να ενισχύσετε τις πραγματικές σας με μια καινοτόμο σύνθεση που τις μακραίνει από τη βάση μέχρι τις άκρες.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

▪ Σύνθεση υψηλής απόδοσης

▪ Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία σε μια μοναδική σύνθεση

▪ Διαθέτει μία εύκαμπτη μεμβράνη που προσκολλάται στις βλεφαρίδες και προσφέρει έντονο μήκος

▪ Πολυακρυλικό πολυμερές που είναι αδιάβροχο

▪ Ίνες που προσθέτουν μήκος στις βλεφαρίδες σας και αργινίνη

▪ Αισθητά πιο έντονο μήκος έως και 70%- με μία σύνθεση πλήρους ελαστικότητας που προσφέρει extra μήκος και πέρα από τις άκρες

των βλεφαρίδων

▪ Σύνθεση χωρίς άρωμα, ορυκτέλαιο και ταλκ

▪ Υπεύθυνη πηγή ορυκτών

▪ Επιμηκύνει αποτελεσματικά τις βλεφαρίδες χωρίς να τις καταστρέφει

▪ Στα συστατικά της περιλαμβάνονται αργινίνη, πανθενόλη, βιταμίνη Ε, οξικό άλας και κυτταρίνη

▪ Γαλάκτωμα με λάδι σε νερό

▪ Πινέλο σε σχήμα κλεψύδρας: Τρίχες σε σχήμα πετάλων για να πιάνουν ακόμα και τις πιο λεπτές βλεφαρίδες

▪ Εύκολη εφαρμογή

▪ Δεν μουτζουρώνει, δεν κομπιάζει και όμως είναι εύκολο να αφαιρεθεί

Κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια

▪ Οφθαλμολογικά ελεγμένη

 

 

Q&A

  • Πόσες αποχρώσεις είναι διαθέσιμες;

Η Max Factor False Lash Effect XXL διατίθεται σε 1 απόχρωση - Μαύρο.

 

  • Θα χρειαστεί να βάλω ξανά mascara κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Μπορείτε να εφαρμόσετε τη False Lash Effect XXL, μέσα στην ήμερα όταν χρειαστεί.

 

  • Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν;

Για να χρησιμοποιήσετε τη Max Factor False Lash Effect XXL, συνιστούμε να εφαρμόσετε δύο στρώσεις από τη mascara. Εφαρμόστε το πρώτο στρώμα, αφήστε το να στεγνώσει μερικώς, και μετά εφαρμόστε το δεύτερο στρώμα.

 

  • Μπορεί το προϊόν να μουτζουρώσει;

Η σύνθεση της Max Factor False Lash Effect XXL’s formula είναι σχεδιασμένη ώστε να μην μουτζουρώνει.

 

  • Πώς αφαιρείται η mascara;

Η Max Factor False Lash Effect XXL είναι εύκολο να αφαιρεθεί – συστήνουμε να βρέξετε ένα κομμάτι βαμβάκι ή μία μπατονέτα με ντεμακιγιάζ ματιών, και στη συνέχεια να το περάσετε απαλά κατά μήκος και προς τα κάτω, προς την κατεύθυνση των βλεφαρίδων σας, μέχρι να αφαιρεθεί όλο το προϊόν. Δεν συστήνουμε να τρίψετε τα μάτια σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ερεθιστούν.

 

  • Πώς μπορεί το προϊόν να δώσει ένα άμεσο αποτέλεσμα επιμήκυνσης των βλεφαρίδων;

Χάρη στη μοναδική και πατενταρισμένη τεχνολογία του προϊόντος, η σύνθεση προσφέρει έντονο μήκος στις φυσικές βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα; Βλεφαρίδες που μακραίνουν έως και 87%.

 

  • Τι είναι αυτό που κάνει μοναδικό το βουρτσάκι του προϊόντος;

Η Max Factor False Lash Effect XXL διαθέτει ένα βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας με τρίχες σε σχήμα πετάλων που ξεχωρίζουν κάθε βλεφαρίδα, ακόμα και τις πιο μικρές. Το αποτέλεσμα αγγίζει μέχρι και το 78% των βλεφαρίδων.

 

  • Το προϊόν είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια;

Η Max Factor False Lash Effect XXL είναι κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και οφθαλμολογικά ελεγμένη.

 

  • Ποια συστατικά περιλαμβάνει η σύνθεση του προϊόντος;

Η Max Factor False Lash Effect XXL περιέχει συστατικά, όπως αργινίνη, πανθενόλη, βιταμίνη Ε, οξικό άλας και κυτταρίνη.

 

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σύνθεση που περιέχει το προϊόν σε ψεύτικες βλεφαρίδες;

Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για να σας καθοδηγήσει σχετικά με το τι ενδείκνυται για τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ MAX FACTOR

Η Max Factor είναι μια πρωτοποριακή μάρκα ομορφιάς και glamour, με βαθιά ιστορία στο χώρο του μακιγιάζ. Μια από τις πρώτες σύγχρονες μάρκες στο χώρο του μακιγιάζ, ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Max Factor, ένα Πολωνό αισθητικό, με πάθος για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Για τον Max Factor το μακιγιάζ ήταν πάντα ένα πάθος. Ο Max Factor ήταν Πολωνός μετανάστης και κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος Make Up Artist την Χρυσή Εποχή του Hollywood. Δημιούργησε looks για μερικές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης του 20ου αιώνα, όπως η Ava Gardner, η Jean Harlow και η Marlene Dietrich. Αλλά το πάθος του δεν σταμάτησε στις διασημότητες. Ο Max Factor πίστευε ότι το glamour πρέπει να είναι προσιτό στην κάθε γυναικά. Έτσι, άρχισε να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μεταμορφώνουν τις καθημερινές γυναίκες. Δημιούργησε το πρώτο βουρτσάκι μάσκαρα, το πρώτο foundation, και επινόησε τον όρο "make-up". Αυτή η αφοσίωση του στο να βοηθά όλες τις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν την δυναμική της γοητείας τους είναι κάτι που εξακολουθεί να ισχύει στη Max Factor.

Σήμερα η Max Factor, πιστή στη δέσμευσή της, δημιουργεί προϊόντα και μακιγιάζ με καλλιτεχνικό υπόβαθρο που ενισχύουν την γυναικεία ομορφιά και ταιριάζουν στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Περισσότερο από ποτέ, πιστεύουμε, πρεσβεύουμε και δηλώνουμε ότι με τα σωστά προϊόντα και τις κατάλληλες τεχνικές μακιγιάζ, κάθε γυναίκα μπορεί να είναι glamorous. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο ίδιος ο Max Factor:

"You are not born glamorous.

Glamour is created"

IG: @maxfactorgr

Facebook: @MaxFactorGreece