Η Κατ Βαλντέζ, που την υποδύεται η Jennifer Lopez, είναι το ήμισυ του πιο σέξι ζευγαριού διασημοτήτων στον κόσμο, μαζί με τον πετυχημένο σταρ της μουσικής Μπαστιάν, τον οποίο υποδύεται ο Maluma στην πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη. Όσο το ντουέτο της Κατ και του Μπαστιάν, με τίτλο «Marry Me» σκαρφαλώνει στην κορυφή των chart, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί ζωντανά μπροστά στο κοινό του σε μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Από την άλλη πλευρά, ο διαζευγμένος καθηγητής μαθηματικών Τσάρλι Γκίλπερτ, που τον υποδύεται ο Owen Wilson, έχει βρεθεί στη συναυλία εξαιτίας της κόρης του και της καλύτερής του φίλης. Όταν η Κατ μαθαίνει, λίγο πριν την τελετή γάμου ότι ο Μπαστιάν την απατά με τη βοηθό της, η ζωή της παίρνει την κάτω βόλτα καθώς παθαίνει κρίση πανικού πάνω στη σκηνή. Αμφισβητεί τον έρωτα, την αλήθεια και την αφοσίωση. Καθώς ο κόσμος της καταστρέφεται, ρίχνει τα μάτια της σε έναν ξένο ανάμεσα στο πλήθος.

Αν αυτό που γνωρίζεις σε έχει απογοητεύει, τότε ίσως το άγνωστο να είναι η απάντηση. Έτσι λοιπόν, σε μια στιγμή εμπνευσμένης τρέλας, η Κατ αποφασίζει να παντρευτεί τον Τσάρλι. Αυτό που ξεκινάει σαν αυθόρμητη αντίδραση, εξελίσσεται σε ένα απρόσμενο έρωτα. Όσο τα πάντα παλεύουν για να τους χωρίσουν, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Μπορούν δυο άνθρωποι από τόσο διαφορετικούς κόσμους να γεφυρώσουν την απόσταση και να συνυπάρξουν σε έναν, νέο δικό τους κόσμο;

Δείτε το trailer εδώ:

Πηγή: Neolaia.gr