Η Swatch αποτίνει φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ και το χαρακτηριστικό χρωματιστό στιλ της με το HOW MAJESTIC. Στις 6 Φεβρουαρίου 2022, η Βασίλισσα έγινε η πρώτη Βρετανή μονάρχης που γιορτάζει το πλατινένιο Ιωβηλαίο, συμπληρώνοντας 70 χρόνια υπηρεσίας στους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, των Βασιλείων και της Κοινοπολιτείας.


Με επτά δεκαετίες αξιοσημείωτης θητείας στο θρόνο, αγάπη για τα ζώα – συγκεκριμένα τα σκυλιά ράτσας corgi και τα άλογα -, μια συλλογή επιβλητικών παλατιών, και την ικανότητα να αλλάζει όσο αλλάζουν οι εποχές, η αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ II αποτελεί ένα είδωλο της ποπ κουλτούρας παγκοσμίως και ένα ξεχωριστό fashion icon. Η γκαρνταρόμπα της Αυτού Μεγαλειότητας καθορίζεται από κάποια κομμάτια-σημεία αναφοράς, που παραμένουν σταθερά κατά την διάρκεια των χρόνων βασιλείας της: μαύρες τσάντες χειρός, γόβες και καρφίτσες-κειμήλια που τη συνοδεύουν στους αμέτρητους βασιλικούς περιπάτους, σε γάμους, επισκέψεις κρατών και σε κοινό με τους υψηλότερους αξιωματούχους του κόσμου. Ωστόσο, είναι η αγάπη της για το τολμηρό χρώμα και τη σημασία στη λεπτομέρεια που διασφαλίζει ότι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κόσμο, ξεχωρίζει πάντα από το πλήθος.


Είναι γνωστό ότι η Μεγαλειότητά της επιλέγει τέλεια το χρώμα των ρούχων της για να αντικατοπτρίζει την περίσταση. Βαθύ πράσινο για μια βόλτα στην ύπαιθρο, έντονο κίτρινο για να σηματοδοτήσει ένα χαρούμενο γεγονός, φθινοπωρινά χρώματα από την κορυφή ως τα νύχια για να βγάλει τα πιστά corgis της στο πάρκο και ούτω καθεξής. Η Swatch γιορτάζει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, ορόσημο στην ιστορία της, με το ρολόι HOW MAJESTIC που διαθέτει ένα παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο twist.


Το HOW MAJESTIC είναι ένα από τα πιο ξεσηκωτικά αφιερώματα στο στυλ και την παρουσία της Αυτής Μεγαλειότητας χάρη στον τροχό του ημερολογίου που αλλάζει καθημερινά το χρώμα του ντυσίματος της Βασίλισσας. Μερικές μέρες το ντύσιμό της θα φαίνεται πιο πορτοκαλί, μετά πιο ροζ, μετά μωβ και μπλε κ.λπ.


Η Μεγαλειότητά της, φορώντας ένα statement καπέλο, καρφίτσα και τσάντα, απεικονίζεται δίπλα σε ένα από τα έμπιστα corgi της στο λευκό καντράν. Μια βασιλική πινελιά δίνουν το χρυσό εμπριμέ στέμμα πάνω από το λογότυπο της Swatch και οι 70 χρυσές τυπωμένες κουκκίδες για να σηματοδοτήσουν την 70χρονη θητεία της Βασίλισσας στο θρόνο. Η κάσα ρολογιού και το λουράκι σε λευκό ματ έχουν μεταλλικό φινίρισμα, χαρίζοντάς του βασιλική λάμψη.


Το ρολόι κυκλοφορεί σε ειδική συσκευασία, υπό την προστασία ενός από τους πιστούς και εμβληματικούς φρουρούς της Βασίλισσας, ενώ περιλαμβάνει μια μοναδική έκπληξη - ένα αστραφτερό στέμμα σε ασημί χρώμα!