Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, μας καλεί να δείξουμε αγάπη… και στον εαυτό μας! Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι συνδεδεμένη με την αγάπη και τον έρωτα, αλλά ο τρόπος που τη γιορτάζουμε έχει αλλάξει πολύ και μάλιστα προς το καλύτερο! Τον τελευταίο καιρό, επιλέγουμε όλο και περισσότερο να εστιάζουμε στη σχέση μας με τον εαυτό μας και στο να προσφέρουμε χαρά και σε εκείνους που μας γεμίζουν όρεξη και μας δίνουν έμπνευση και ώθηση να κυνηγάμε τα όνειρά μας. Με το να αγαπάμε τον εαυτό μας μπορούμε να ενισχύσουμε την αίσθηση ευεξίας με τρόπους που δεν φανταζόμαστε! Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα πολύ προσωπικό δώρο στον εαυτό μας, κάτι που μας γεμίζει χαρά εσωτερικά, κι αυτό δεν είναι άλλο από... τα εσώρουχα!

Ο Έρωτας Θέλει Άνεση

Όπως έχει αλλάξει και ο τρόπος εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι έχει αλλάξει και το νόημα του τι μας κάνει να νιώθουμε αισθησιακές… Γιατί πρέπει πρώτα να ΝΙΩΘΕΙΣ ωραία και άνετα με αυτά που φοράς. Και τα καινοτόμα σουτιέν της Triumph, χωρίς μπανέλα, το πάνε ένα βήμα παραπέρα! Είναι εσώρουχα που συνδυάζουν την απόλυτη άνεση με το εντυπωσιακό στυλ και επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως σωματότυπου, να νιώθει πραγματικά υπέροχα με το σώμα της και τον εαυτό της.

Amourette

Για τη season Spring-Summer 2022, η Triumph παρουσιάζει μια συναρπαστική καινοτομία στην αγαπημένη σειρά Amourette, με- το νέο style Amourette Charm N03 χωρίς μπανέλα. Το ειδικά σχεδιασμένο αυτό σουτιέν προσφέρει ολοκληρωμένη άνεση με καινοτόμα εφαρμογή, με ειδικά διαμορφωμένη δαντέλα που στηρίζει και ταυτόχρονα προσφέρει απαράμιλλο στυλ. Είναι ίσως το πιο άνετο ελαστικό δαντελένιο σουτιέν χωρίς μπανέλα που προσφέρει απόλυτη στήριξη σε μεγάλη γκάμα μεγεθών, έως και F-cup. Σχεδιασμένο να δείχνει σαν να έχει μπανέλα, χαρίζει την απόλυτη άνεση και ελευθερία, χωρίς να έχει, με απαλή αίσθηση και λείες δαντελένιες cups που δεν διαγράφουν κάτω από τα ρούχα.

Electra Spotlight

Επιπρόσθετα, για το SS22, η Triumph  παρουσιάζει στην κατηγορία style το Electra Spotlight - μια  ΝΕΑ σειρά, χωρίς μπανέλα, η οποία έχει αντλήσει  την έμπνευσή της από τη φύση και έχει σχεδιαστεί για να γιορτάζει τον αισθησιασμό και την ομορφιά των γυναικών. Δίνοντας έμφαση στη θηλυκότητα και στον ρομαντισμό, συνδυάζει φίνα δαντέλα και floral prints για μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Διατίθεται σε δύο styles, με βαθύ décolleté, ακόμα και στις μεγάλες cups, που προσδίδει στη θηλυκή σιλουέτα, και προσφέρει στήριξη και σαγηνευτικό look. Ιδανική επιλογή για ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας, αποτελεί μια υπέροχα κομψή βάση σε συνδυασμό με outfits που θα επιλέξετε για μια ξεχωριστή ημέρα ή μια ιδιαίτερη βραδινή έξοδο.

Αυτόν τον Φεβρουάριο, δείξτε στον εαυτό σας περισσότερη αγάπη, χαρίζοντάς του πραγματική άνεση με στυλ μέσα από τα υπέροχα νέα προϊόντα της Triumph!

 

###

#TriumphValentinesDay

#TogetherWeTriumph

@TriumphLingerie

 

Websites Triumph >

www.triumph.com

www.triumpheshop.gr  

Facebook page >

https://www.facebook.com/TriumphGR

YouTube channel >

https://www.youtube.com/user/TriumphGreece

 

 

 

Για την Triumph:

Από το 1886, η Triumph δημιουργεί εσώρουχα για γυναίκες που θέλουν να δείχνουν αλλά και να αισθάνονται όμορφες, ενώ τις βοηθούν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εσωρούχων και homewear με παρουσία σε 120 χώρες, η Triumph International διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής με 2.000 καταστήματα και 40.000 χονδρεμπόρους, ενώ οι πωλήσεις προϊόντων πραγματοποιούνται καθημερινά από 4.050 ελεγχόμενα σημεία πώλησης, καθώς και μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών καταστημάτων. Για περισσότερα από 132 χρόνια, το brand Triumph® θεωρείται ειδικός στην τέλεια εφαρμογή και στη δημιουργία θηλυκών σχεδίων και καινοτόμων προϊόντων κατάλληλων για όλες τις περιστάσεις, σωματότυπους και μεγέθη. Ο Όμιλος Triumph είναι πιστοποιημένο μέλος του Business Social Compliance Initiative (BSCI).