Επόμενος σταθμός του “Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” το Quintessa, στην Κηφισιά. Την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου η αγαπημένη Idra Kayne, μας υποδέχεται σε ένα exclusive live με ξεσηκωτικές soul funk μουσικές. Οι τυχεροί της βραδιάς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα γευστικά Johnnie Walker Highball Cocktails, Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon μαζί με πολλές ακόμα εκπλήξεις.

 

To πάντα πρωτοπόρο Johnnie Walker συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο για την επιστροφή σε κάτι που μας έλειψε πολύ, τη live μουσική. Με την ενέργεια “Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” στηρίζει ανερχόμενα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες για την επιστροφή τους στα Lives και την επανασύνδεση με το κοινό τους. Τη σκυτάλη αυτή τη φορά παίρνει η Idra Kayne με τη μπάντα της.

 

Η Idra Kayne γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική. Η έντονη προσωπικότητά της και ταλέντο της, η σκηνική της παρουσία και το εκπληκτικό εύρος της φωνής της είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που την έχουν καθιερώσει ως την soul funk φωνή της Ελλάδας. Πέρα από τις live εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους σε όλη την χώρα, μεγάλη αγάπη της είναι και το θέατρο έχοντας πάρει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Το ταπεραμέντο της, η εκπληκτική της σκηνική παρουσία μαζί με την εντυπωσιακή φωνή της, είναι στοιχεία που κάνουν όλες τις live εμφανίσεις της μοναδικές.

 

Συνεχίζουμε να Περπατάμε Μπροστά παρέα με τις ξεχωριστές μουσικές βραδιές του Johnnie Walker. Η στιγμή να απολαύσουμε ξανά τη live μουσική επέστρεψε και έχει πάντα καλύτερη «γεύση» όταν είμαστε ΜΑΖΙ. Ας την απολαύσουμε λοιπόν με αγαπημένα πρόσωπα!

 

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour” με την Idra Kayne

στο Quintessa, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου!

 

#JohnnieWalker #KeepWalking #KeepWalkingTogether

 

 

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ